Kan de smartphone de strip redden?

22:00 Ooit gingen 400.000 exemplaren van elk album van ‘Suske en Wiske’ over de toonbank, nu zijn dat er zo’n 50.000. Veel kinderen zien de strip niet meer. Standaard Uitgeverij lanceert nu een app met daar… 

Meer krantenkoppen in België

De boeken van de week: populaire Grieken, de medische genderkloof en 7 bijzondere pooldieren

Vrouwen lopen meer risico op een foute diagnose, stelt journalist en ervaringsdeskundige Sofie Peeters in haar boek. Dat de oude Grieken en Romeinen overal blijven opduiken, toont classicus Patrick De Rynck aan de hand van 70 stellingen. De Nederlandse auteur Frank Westerman reist landgenoot en ontdekkingsreiziger Willem Barentsz achterna en theatermaker en illustrator Paul Verrept schreef een tweede roman. Dit

Lees meer »

Frans Bauer legt opnieuw hart en ziel bloot in realityreeks: “Einde carrière, dacht ik bij het zien van eerste aflevering”

Zelf twijfelde hij of een realityreeks rond z’n persoon wel zou werken, maar ‘De Bauers’ bleek twintig jaar geleden een onverwacht succes. Een kunstje dat Frans Bauer (50) en z’n gezin maar wat graag nog eens herhalen in ‘De Bauers – 20 jaar later’ (nu op VTM2). Waarom liet Frans de camera’s pas na 20 jaar nog eens toe? Hoe

Lees meer »

Rapper Ali B emotioneel in rechtbank tijdens zedenzaak: “Ik heb nooit een vrouw verkracht”

Ali B staat twee dagen lang terecht in de rechtbank in Haarlem. De 42-jarige rapper wordt verdacht van vier zedenfeiten met drie vrouwen, onder wie een ex-kandidaat van ‘The Voice of Holland’. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor twee verkrachtingen en twee aanrandingen. “Ik heb nog nooit een vrouw tegen haar zin iets onaangenaam aangedaan”, klinkt het bij Ali B

Lees meer »

Komiek Jeroen Verdick moet noodgedwongen pauze inlassen: “Ik kan mijn lichaam niet blijven negeren”

Comedian Jeroen Verdick, vooral bekend als de stem van het datingprogramma ‘Love Island’, moet noodgedwongen een pauze inlassen. “Zijn huidige mentale gezondheid laat het niet toe om een publiek te entertainen zoals gewoonlijk”, klinkt het bij zijn management ‘House of Entertainment’. Hij maakt deze zomer zijn agenda leeg en hoopt vanaf september weer op het podium te staan.

Lees meer »

“Alles wat ik nu beleef is een droom”: actrice Lynn Van den Broeck etaleert graag haar veelzijdigheid

Nog tot 9 juni kruipt ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck (31) in de huid van de populaire Britse misdaadauteur Agatha Christie in de theatervoorstelling ‘Lady Agatha’. Het podium is en blijft haar grootste passie, al laat ze graag ook andere kanten van zichzelf zien. Dat bewijst ze met deelnames aan ‘MasterChef’, ‘Special Forces’ én opvallende uitspraken in onder meer ‘De

Lees meer »

ING-medewerkers gaan zwerfafval te lijf in Brugge

In het kader van de Volunteering Week bij ING zakten afgelopen maandag een 20-tal ING-medewerkers naar Brugge af om er het zwerfafval langs de Vesten op te ruimen.
The post ING-medewerkers gaan zwerfafval te lijf in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sébastien (19), zoon van Véronique De Kock, gaat aan de slag als model: “Een mooie bijverdienste als student”

Na de zonen van Ilse De Meulemeester (53) en Debby Pfaff (49) zet ook de zoon van Véronique De Kock (47) zijn eerste stappen in de modellenwereld. Marketingstudent Sébastien Slaets (19) krijgt onderdak bij modellenagentschap Dominique Models en kan rekenen op de wijze raad van zijn ervaren mama. In dit exclusief gesprek vertelt hij alles over zijn eerste fotoshoot, zijn

Lees meer »