Patrick Moenaert (75), gewezen burgemeester van Brugge, overleden

Patrick Moenaert, de gewezen burgemeester van Brugge, is woensdagavond overleden. Dat meldt het Brugse stadsbestuur. Hij werd 75.

(later meer)

The post Patrick Moenaert (75), gewezen burgemeester van Brugge, overleden is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege

In Lissewege werd vanmorgen de eerste steen gelegd van de nieuwe Scharphoutsite die gebouwd wordt op de terreinen waar de Rijksschool vroeger stond, waarvan de lokalen lang gebruikt werden door tal van verenigingen. De materialen van de afbraak worden gebruikt voor de nieuwbouw.
The post Eerste steen van Scharphoutcomplex is gelegd in Lissewege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum

Jean-Pierre Vanmarcke en Magda Vlieghe zijn vorige maand in het gemeentehuis in Ledegem ontvangen. Het koppel uit de Terschuerenlaan in Sint-Eloois-Winkel is vijftig jaar getrouwd.
The post Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kim Huybrechts succesvol geopereerd aan sleutelbeen na vechtpartij: “Plots werd ik aangevallen met motorhelm”

Kim Huybrechts (38) is succesvol geopereerd. De darter brak bij een vechtpartij na de bekerfinale tussen Antwerp en Union het sleutelbeen van zijn werparm op twee plaatsen. “Ik was weerloos”, vertelde hij daarover aan VTM Nieuws vanop z’n ziektebed in AZ Monica Deurne. Gelukkig gaat het niet om een complexe breuk, Huybrechts hoopt over vier weken alweer te kunnen darten.

Lees meer »

Fanbase, streams en ticketverkoop exploderen: is diskwalificatie het beste dat Joost Klein kon overkomen?

Joost Klein beroert Groot. Op Instagram en TikTok explodeert zijn achterban met miljoenen, op Spotify prijkt hij zelfs in de lijst van meest beluisterde liedjes ter wereld – bóven Harry Styles. En wie hem op zijn festivalaffiche heeft staan, merkt nu al een stijging in de ticketverkoop. Niets lijkt de excentrieke Nederlander te stoppen, zelfs geen vuistbeweging naar een cameravrouw

Lees meer »

‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Een vrouw uit De Panne moet in de strafrechtbank van Veurne komen getuigen over vermeende koperdiefstallen in appartementen die afgebroken werden in De Panne. Het is V. die twee mannen aan de galg praatte maar veel andere bewijzen zijn er niet. Daarom wil de rechter de vrouw nu horen.
The post ‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Lees meer »