Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Ze mist de kinderen die Tom Cruise haar afpakte”

Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang van hun vader, Tom Cruise, geen contact meer met haar. “Scientology nam haar iets af wat ze nooit meer kan terugkrijgen.” 

Meer krantenkoppen in België

Paus Franciscus komt naar ons land

Paus Franciscus komt van 26 tot 29 september naar ons land. Hij zal Brussel, Leuven en Louvain-la-Neuve bezoeken, meldt het Vaticaan maandag. Voor hij in ons land aankomt, zal hij op 26 september een tussenstop maken in Luxemburg.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin en Zelensky: geen ‘olympische’ wapenstilstand – Moskou: Westen is met “vuur aan het spelen”

Het Westen is “met vuur aan het spelen” en dat zal “niet onbeantwoord blijven”. Dat heeft het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken gezegd naar aanleiding van de Oekraïense luchtaanvallen van afgelopen nacht. Volgens Rusland werden daarvoor westerse wapens gebruikt. De Russische president Vladimir Poetin zal ook tijdens de Olympische Spelen doorgaan met de oorlog in Oekraïne. De Franse president Emmanuel

Lees meer »

ONS RAPPORT. “Hij maakte meer verkeerde beslissingen dan in hele play-offs”: vijf buizen bij Anderlecht, vijf uitblinkers bij Club

Club Brugge ging winnen op het veld van Anderlecht, dat na een povere prestatie in de levensbelangrijke wedstrijd liefst vijf buizen krijgt in ons rapport. “Hij was offensief een non-factor.” In het winnende kamp betere noteringen: “Zou Club hem toch niet nog een contract voor één seizoen aanbieden?” Ontdek hieronder ons rapport.

Lees meer »

Regenboogbanken ingehuldigd op Bargeplein in Brugge

Op vrijdag 17 mei, de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie, zijn de nieuwe regenboogbanken ingehuldigd op het Bargeplein in Brugge. Dit gebeurde op voorstel van gemeenteraadslid Karin Robert en Stad Brugge ging daar op in.
The post Regenboogbanken ingehuldigd op Bargeplein in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland heeft niet voldoende troepen voor grote doorbraak in Oekraïne, zegt NAVO-generaal – “Rusland gebruikt burgers als menselijk schild”

Het Russische leger houdt 35 tot 40 burgers vast in de stad Vovtsjansk en gebruikt hen als menselijk schild om een militair hoofdkwartier te beschermen. Dat zegt de lokale politie. De Russische opmars zou in bepaalde zones in de noordoostelijke regio Charkiv dan weer een halt toegeroepen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

De balans | Rob van Essen, schrijver

01:00 Rob van Essen (60) kreeg deze week voor zijn roman ‘Ik kom hier nog op terug’ de Libris Literatuur Prijs, die hij in 2019 al eens won met ‘De goede zoon’. Hier maakt de schrijver zijn persoonlijke bal…

Lees meer »