LIVE PREMIER LEAGUE DARTS (20u op VTM2). Cruciale avond in Leeds: haalt Michael van Gerwen de play-offs?

De spanning in de Premier League darts neemt toe. Met nog slechts twee reguliere avond voor de boeg belooft de strijd om de tickets voor de play-offs bloedstollend spannend te worden. Pakt Michael van Gerwen een van de vier tickets of grijpt hij voor de tweede keer ooit naast een plek bij de beste vier in de Premier League? Volg het vanaf 20u op deze pagina of kijk LIVE op VTM2 of VTM GO! 

Meer krantenkoppen in België

Hugo Sigal laat iedereen wegdromen naar Saint-Tropez met nieuwe single

Na het uitbrengen van zijn eerste soloalbum ‘Dromen’ en het winnen van een MIA (Music Industry Award) voor ‘Vlaams Populair’, staat Hugo er meer dan ooit. En er komt nog meer aan, want recent bracht hij niet alleen zijn nieuwe single ‘Saint-Tropez’ uit, maar ook een vinyl-versie van ‘Dromen’ mét daarop ‘Saint-Tropez’ als bonus track. Met een nieuwe single op

Lees meer »

Poetin aangekomen in China voor tweedaags bezoek

De Russische president Vladimir Poetin is in China aangekomen voor een tweedaags bezoek aan het land. Op beelden van de Russische televisie was te zien hoe Poetin door Chinese functionarissen werd verwelkomd toen hij uit zijn vliegtuig stapte. Over een rode loper liep hij vervolgens naar een klaarstaande auto.

Lees meer »

Iconische website van Belgisch Staatsblad krijgt na 27 jaar make-over

De iconische lay-out met de blauwe achtergrond en de wolkjes uit de jaren 1990, is niet meer. Na 27 jaar is de website van het Belgisch Staatsblad gemoderniseerd en gebruiksvriendelijker gemaakt. "Voor sommigen was het pure nostalgie, maar voor de meesten is het een herinnering aan pure kafka", zegt minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD).

Lees meer »

Liesbeth (33) verhuist met bakatelier Flavie naar de Delaerestraat: “Vernieuwend concept voor de stad Roeselare”

Halverwege september opent Liesbeth Dewilde (33) de deuren van haar bakkerij Flavie langs de Delaerestraat 14 in het centrum van Roeselare. Nadat ze eerder twee jaar in bijberoep vanuit haar eigen keuken huisgemaakte taarten maakte, vond ze in de Delaerestraat het ideale pand om haar passie verder uit te breiden. Maar een klassieke bakkerij, dat hoeven de mensen alvast niet

Lees meer »

Het hallucinante telefoontje van jongetje van tien naar de politie: “Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft kindje in haar buik”

“Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft een kindje in haar buik.” Dat hallucinante telefoontje loopt zondagmorgen binnen bij de politie van Antwerpen. Aan de andere kant van de lijn spreekt een jongetje van 10 jaar. Hij geeft de politie zijn adres. Enkele minuten later stappen de hulpdiensten het appartement binnen. De mama is overleden, de papa verkeert in levensgevaar.

Lees meer »

Juryleden starten volgende week met beraadslagingen in zaak Stormy Daniels

Het einde van de rechtszaak tegen de Amerikaanse oud-president Donald Trump, over het zwijggeld dat hij aan pornoactrice Stormy Daniels betaald zou hebben, is in zicht. Rechter Juan Merchan zei maandag in New York dat hij de slotpleidooien voor begin volgende week verwacht. Daarna beginnen de twaalf juryleden de beraadslagingen. De uitspraak volgt normaal ten laatste enkele dagen later. Als

Lees meer »

Gianni (26) uit Ingelmunster is finalist voor Mister Gay Belgium: “Aandacht voor depressie”

Niet één, maar twee dorpsgenoten zitten bij de twaalf finalisten van Mister Gay Belgium, die op dinsdagavond 7 mei met een Kick Off officieel van start ging in zaal AthenA in Antwerpen. Naast Branco Craeyeveld uit de Hoppestraat staat ook Gianni Saelens uit de Vlasschaardstraat met zijn foto tussen de twaalf finalisten.
The post Gianni (26) uit Ingelmunster is

Lees meer »