Stem hier op jouw man van de match uit Real-Bayern

Real Madrid-Bayern München is een absolute kraker. En dus verdient de return in de halve finales van de Champions League ook een man van de match. Wie springt er voor jou uit? Stem in onderstaande tool. 

Meer krantenkoppen in België

Banken weigeren over de brug te komen na online fraude, zelfs niet als ombudsdienst zich ermee bemoeit: “Wees altijd achterdochtig”

Wie als slachtoffer van online fraude geen gehoor krijgt bij z’n bank, kan de hulp inroepen van Ombudsfin, de ombudsdienst voor financiële diensten. Maar zelfs als die vindt dat een slachtoffer compensatie verdient, betaalt de bank dat maar in één op de drie gevallen uit. Wat is de reden voor die terughoudendheid? En welke steken laten de banken zélf vallen

Lees meer »

Schaarbeek verbiedt alcoholverkoop in Noordwijk

De burgemeester van Schaarbeek heeft een politiebevel uitgevaardigd dat de verkoop van alcohol verbiedt in de Noordwijk tussen 22 en 6 uur tot minstens 2 oktober 2024. Dat meldt het kabinet van burgemeester Cécile Jodogne. De consumptie van alcohol in de openbare ruimte is al sinds 2022 verboden in de wijk.

Lees meer »

Deze week in ‘Familie’: felle confrontatie tussen Benny en Lars en Zjef verklapt bijna dat Hanne zwanger is

Mathias herstelt thuis van zijn beroerte. Benny en Samira zijn toevallig samen met Lars en Stefanie op ziekenbezoek. Het draait uit op een rechtstreekse confrontatie, want Benny kan nog steeds niet verkroppen dat zijn dochter een relatie is begonnen met haar baas en zijn voormalig beste vriend. En Hanne is boos omdat Zjef het moeilijk heeft om geheim te houden

Lees meer »

Jeremie Vaneeckhout (Groen) bij Luk Alloo: “Bart De Wever de meest invloedrijke politicus van de voorbije 30 jaar? Nee, dat is helaas Filip Dewinter”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Volgens Groen-voorzitter Jeremie Vaneeckhout is zijn partij nog de enige die het Vlaams Belang niet napraat in de hoop stemmen af te snoepen van die partij. “Wij bieden een tegengeluid.” Voor welke politicus hij bewondering heeft? Een verrassende keuze: “Jan

Lees meer »

“Ik deed enkel pipi in het water”: vijftiger die geslachtsdeel toonde aan meisje van 8 krijgt zwembadverbod

Tot drie keer toe liet een 56-jarige man uit Lennik zijn zwembroek zakken in een openluchtzwembad in Middelkerke. Omdat minderjarige meisjes daar getuige van waren levert hem dit nu twaalf maanden voorwaardelijke celstraf op voor exhibitionisme. P.B. mag ook vijf jaar lang geen speelplein of zwembad meer betreden. De man had een opmerkelijke uitleg voor zijn ongepast gedrag.

Lees meer »

‘Fata Morgana’-presentator Steph Goossens schikt zich in zijn rol uit de spotlights: “Ik probeer van elke dag iets fantastisch te maken”

Met de aanhoudende herfstige lente leek de Belgische zomer stilaan wel een fata morgana. Twintig jaar geleden was dat écht zo. Op 20 juni 2004 was op Eén (nu VRT 1) de eerste aflevering van ‘Fata Morgana’ te zien. Telkens werd één bepaalde stad op stelten gezet met vijf moeilijke opdrachten die binnen een week volbracht moesten worden. Ex-presentator Steph

Lees meer »

Dwergvinvis die aanspoelde in Oostende kwam om door onderkoeling en verhongering: “Eens ze de moeder kwijtraken, zijn ze ten dode opgeschreven”

De jonge dwergvinvis die maandagmorgen in Oostende aangespoeld is, is volgens de autopsie door dierenartsen van de faculteit geneeskunde gestorven aan uitputting, onderkoeling en ondervoeding. “Onze vermoedens worden daarmee bevestigd”, zegt Jan Haelters van het Instituut voor Natuurwetenschappen.
The post Dwergvinvis die aanspoelde in Oostende kwam om door onderkoeling en verhongering: “Eens ze de moeder kwijtraken, zijn ze ten

Lees meer »