Fusion organiseert tornooi James Ensor en huldigt kampioenen

Op 1 mei organiseerde Fusion Oostende haar eerste voetbaltornooi James Ensor. 281 teams zakten hiervoor af naar Oostende. Voetbal Vlaanderen erkent het evenement als een kindvriendelijk gebeuren

In de voormiddag speelden elftallen uit de onderbouw, terwijl ‘s namiddags ploegen uit de middenbouw aan zet waren. De kampioenenteams U15 een U17 speelden dan weer een vriendschappelijke wedstrijd tegen ploegen uit Kortenaken.Alle deelnemers ontvingen een tornooibeker en medaille uit handen van burgemeester Bart Tommelein, schepen Bart Plasschaert, gemeenteraadslid Karel Labens of één van de bekersponsors. Clown bobo zorgde voor de nodige animatie. Het is trouwens voor het eerst dat zowel de U15 als de U17 van Fusion Oostende samen kampioen spelen. De dubbele titelviering op zaterdag 3 mei vormde een mijlpaal. Op de foto vinden we de trotse kampioenenmakers terug. Ondertussen werken het bestuur, de technisch verantwoordelijken voor de jeugdopleiding en alle medewerkers verder aan de toekomst van de ambitieuze club. (foto BVO)

The post Fusion organiseert tornooi James Ensor en huldigt kampioenen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoogseizoen op Mount Everest eist eerste dode

De eerste dode van het hoogseizoen op de Mount Everest is vrijdag aangetroffen. Het gaat om een 53-jarige bergbeklimmer uit Mongolië die sinds vorig weekend vermist werd. Dat heeft een woordvoerder van de Nepalese toerisme-autoriteit vrijdag gemeld.

Lees meer »

Jeremie Vaneeckhout (Groen) bij Luk Alloo: “Bart De Wever de meest invloedrijke politicus van de voorbije 30 jaar? Nee, dat is helaas Filip Dewinter”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Volgens Groen-voorzitter Jeremie Vaneeckhout is zijn partij nog de enige die het Vlaams Belang niet napraat in de hoop stemmen af te snoepen van die partij. “Wij bieden een tegengeluid.” Voor welke politicus hij bewondering heeft? Een verrassende keuze: “Jan

Lees meer »

Beoogde Nederlandse premier Ronald Plasterk biedt in open brief excuses aan NSC-leider Pieter Omtzigt aan

Ronald Plasterk, die vaak genoemd wordt als premier van de toekomstige rechtse regering in Nederland, heeft vrijdag in een open brief in de krant De Telegraaf zijn excuses aangeboden aan Pieter Omtzigt, de leider van de coalitiepartij Nieuw Sociaal Contract (NSC). De twee mannen hebben in een eerdere fase van de regeringsvorming, toen Plasterk informateur was, nog een aanvaring gehad.

Lees meer »

De Bosalliantie schenkt Brugge het Gouden Boslabel

De Bosalliantie, een samenwerking tussen overheden en (natuur)organisaties, heeft het Gouden Boslabel uitgereikt aan de stad Brugge. Schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem mocht de label in ontvangst nemen: “Brugge plantte van heel Vlaanderen het meeste bomen aan. We worden beloond voor onze inspanningen om van Brugge een meer leefbare stad met meer bomen, bloemen, parken en bos te

Lees meer »

Voor mooi weer moet je dit pinksterweekend in West-Vlaanderen zijn: “Vooral zondag en maandag veel ruimte voor zon”

Het KMI voorspelt dit pinksterweekend regen en onweersbuien in het hele land. West-Vlaanderen blijft echter gespaard. “Hoe verder richting het westen, hoe zonniger het wordt”, voorspelt Nicolas Roose van Noodweer Benelux.
The post Voor mooi weer moet je dit pinksterweekend in West-Vlaanderen zijn: “Vooral zondag en maandag veel ruimte voor zon” appeared first on KW.be.

Lees meer »