Prachtige hulde aan Nicole & Hugo en deze tien gaan door: dit was de eerste halve finale van het Songfestival

De resultaten zijn binnen. Europa heeft gekozen welke landen zaterdag tegen elkaar strijden in de finale van het 68ste Eurovisiesongfestival . Onze inzending Mustii moet nog wachten tot donderdag, net als de Nederlandse kandidaat Joost Klein. Maar goed: ook vandaag ontbrak het niet aan spektakel. Wie mocht door, en wie moest roemloos naar huis? U leest het hier. 

Meer krantenkoppen in België

Schaarbeek verbiedt alcoholverkoop in Noordwijk

De burgemeester van Schaarbeek heeft een politiebevel uitgevaardigd dat de verkoop van alcohol verbiedt in de Noordwijk tussen 22 en 6 uur tot minstens 2 oktober 2024. Dat meldt het kabinet van burgemeester Cécile Jodogne. De consumptie van alcohol in de openbare ruimte is al sinds 2022 verboden in de wijk.

Lees meer »

Apotheek Mol heet nu SANA

Sarah Persyn nam vorig jaar Apotheek Mol over van haar ouders. De zaak kreeg nu met SANA een nieuwe naam.
The post Apotheek Mol heet nu SANA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dit is het moment waarop Slovaakse premier Fico wordt neergeschoten

Het moment waarop de Slovaakse premier Robert Fico wordt neergeschoten, werd gefilmd en gedeeld door de Slovaakse regionale zender RTV Prievidza. De vermoedelijke dader Juraj C. – een zeventiger uit Levice – vuurde vijf kogels af en raakte de eerste minister van Slovakije onder meer in de buik en het bekken. De dader werd snel tegen de grond gewerkt en

Lees meer »