Organisatoren reageren na illegaal stuntevent met auto’s: “We kozen speciaal voor een afgelegen locatie”

“Wij zijn geen bende hooligans. Wij willen ons gewoon amuseren met auto’s. We kiezen ook voor afgelegen plaatsen zoals industrieterreinen, zodat we niemand storen.” Dat zeggen de organisaties achter het illegale tuningevent in Bree afgelopen zaterdag. “Het liefst zouden we onze events legaal organiseren.”

 

Meer krantenkoppen in België

Van 700 naar 411 euro per overnachting tijdens Olympische Spelen: waarom hotels in Parijs hun woekerprijzen plots terugdraaien

Tien weken voor de start van de Olympische Spelen in Parijs zijn de prijzen van hotelkamers en gastenverblijven in vrije val. De gemiddelde prijs voor een overnachting in een hotel in de Lichtstad lag een paar weken geleden op net geen 700 euro en is nu gezakt naar 411 euro. Hebben gulzige hotelhouders hun hand overspeeld? En hoe geraak je

Lees meer »

“Hard gewerkt en hard gefeest in De Kipperen”: Monique Soete en Willy Degans uit Westende vieren diamanten jubileum

Monique Soete (79) en Willy Degans (81) mogen klinken op hun diamanten bruiloft. Ze werden door het college van burgemeester en schepenen in de bloemetjes gezet. Monique was jarenlang de uitbaatster van De Kipperen in Westende, waar legendarische feesten werden georganiseerd.
The post “Hard gewerkt en hard gefeest in De Kipperen”: Monique Soete en Willy Degans uit Westende vieren

Lees meer »

Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven

Na een klacht van Alternatief24 heeft de gouverneur de beslissing van de gemeenteraad, om de schenking van het zeiljacht Tomidi te aanvaarden, vernietigd. “De gouverneur noemt de beslissing onzorgvuldig. Het gemeentebestuur heeft deze beslissing overhaast genomen, zonder visie en zonder zicht op de kosten”, aldus Vicky Dereere.
The post Gouverneur roept dossier zeiljacht Tomidi terug naar de haven appeared

Lees meer »

Israël kreeg van Belgische publiek 12 punten: hoe N-VA en Vlaams Belang de stemming een flinke duw gaven

“And twelve points go to… Israël!” Net als in dertien andere landen gaf het Belgische publiek tijdens het Songfestival het maximum van de punten aan Eden Golan, hoewel de deelname van de Israëlische erg gecontesteerd was. Professor Europese politiek Hendrik Vos legt uit hoe N-VA en Vlaams Belang daar voor iets tussen zitten. “Dit resultaat doet uitschijnen dat Israël een

Lees meer »

SCHATTIG! Fidel (14 maanden) is jongste deelnemer aan de iconische Kattenstoet: “Hij sliep ‘s nachts als een roosje”

Duizenden mensen uit alle hoeken van België en ver daarbuiten kwamen op zondag 12 mei samen in Ieper om deel te nemen aan de iconische Kattenstoet. Er waren maar liefst 55.000 toeschouwers die de straten vulden om het unieke eerbetoon aan de katachtige te vieren. De jongste deelnemer aan de Kattenstoet was de 14 maanden oude Ieperling Fidel Vandenberghe.

Lees meer »

Klondiker Trial is aan de tweede editie toe

Op zaterdag 25 mei organiseert de ambachtelijke huisbrouwerij Klondiker zijn tweede Klondiker Trial doorheen het landelijke Meulebeke.
The post Klondiker Trial is aan de tweede editie toe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zedelgem lanceert nieuwe toeristische en recreatieve kaart: “Sluit perfect aan op onze nieuwe digitale tool”

In navolging van het digitaal platform Visit Zedelgem, lanceert de gemeente nu ook een nieuwe toeristische en recreatieve kaart. “De kaart is ideaal om bij te hebben op de fiets of tijdens het wandelen”, zegt toerismeschepen Ann Devriendt.
The post Zedelgem lanceert nieuwe toeristische en recreatieve kaart: “Sluit perfect aan op onze nieuwe digitale tool” appeared first on KW.be.

Lees meer »