“De funny voters zullen hun stemmen moeten verdelen”: dit kunnen we verwachten van de kandidaten op het Songfestival

Nu de halve finales van het Songfestival eraan komen, is het hoogdringend tijd om pronostiekjes te maken. Wie wint? Wie bengelt onderaan? En wie doet vooral mee om zoveel mogelijk op te vallen? Onze Songfestivalvrouw worstelde zich door alle inzendingen, en trakteert u op haar (on)deskundige oordeel. 

Meer krantenkoppen in België

Zaterdag BK manillen in De Haan: “Kaartspel voor alle leeftijden”

Op zaterdag 18 mei wordt in Haneveld het BK manillen beslecht. De organisatie klokte af op 278 inschrijvingen, de plaatselijke kleuren worden verdedigd door de Lispanne. “Manillen leeft hier ook bij de jeugd”, klinkt het.
The post Zaterdag BK manillen in De Haan: “Kaartspel voor alle leeftijden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. Ook morgen nog code geel voor neerslag in Limburg. Wat te verwachten van pinksterweekend? “Maandag wordt de beste dag”

Een grote storing speelt ons land vandaag en morgen parten. Het KMI heeft code geel afgekondigd voor zware regenval van vrijdagmiddag tot zaterdagochtend in de provincie Limburg. Gaat dit kwakkelweer nog lang duren en hoe zit het met het pinksterweekend? “Zaterdag komt er wat verspreide regen en buien in de voormiddag en na de middag wordt het beter”, zegt onze

Lees meer »

Bruid laat per ongeluk iets te veel zien tijdens eerste dans: “Ik was een beetje te dronken voor die salto”

De Canadese Amanda Scheller gaat enkele blunders op haar trouwfeest nooit meer vergeten. De pasgetrouwde vrouw had iets te veel gedronken toen ze aan haar eerste dans begon. Met als gevolg dat ze meermaals de passen miste en haar evenwicht verloor. Ook toen ze haar bruidsboeket wilde gooien, ging het mis. Maar de gênantste blunder gebeurde alvast op het einde

Lees meer »

Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two

In de heenwedstrijd van de finale van de play-offs in TDM2 nam Oostkamp zaterdagavond de maat van de buren van Avanti Brugge (101-90). Zegezeker zijn ze daardoor nog niet. Maandag volgt al de terugwedstrijd.
The post Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »