Rechtse José Raul Mulino wint presidentsverkiezingen Panama

De rechtse kandidaat José Raul Mulino heeft zondag de presidentsverkiezingen in Panama gewonnen. Hij behaalde 34 procent van de stemmen, 9 procentpunten meer dan zijn dichtste rivaal Ricardo Lombana, die zijn nederlaag al toegaf. Dat heeft de voorzitter van de kiescommissie gemeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Spetterende verjaardagsfuif voor diamanten Doskom

Volleybalclub Doskom Moorslede vierde het diamanten jubileum. Als opener van dat verjaardagsfeest werd er op het speelplein Levet Scone waar de eerste competitiewedstrijden gespeeld werden, een volleybaltoernooi afgewerkt.
The post Spetterende verjaardagsfuif voor diamanten Doskom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen voert actie voor betere en betaalbare zorg op Grote Markt in Ieper: “Op de gezondheid van mensen bespaar je niet”

In Ieper wachtte je in 2023 tot dertien maanden op een plekje in de kinderopvang en een kamer in een woonzorgcentrum kost er 1.648 euro. “Dat is niet normaal”, aldus Jeremie Vaneeckhout, covoorzitter van Groen en West-Vlaams lijsttrekker van het Vlaams parlement tijdens een actie op de Grote Markt in Ieper.
The post Groen voert actie voor betere en

Lees meer »

EXCLUSIEF – Het West-Vlaams moordrapport van de politie: Elke 43 dagen wordthier iemand vermoord

Voor het eerst heeft de federale politie van West-Vlaanderen een analyse gemaakt van alle moorden en feiten van doodslag in onze provincie over een periode van tien jaar. En wat blijkt? Mei is de maand waarin de meeste slachtoffers vallen. Speurder David Roelant ziet daar niet meteen een logische verklaring voor, maar doet wel een opvallende oproep. “Het aantal autopsies

Lees meer »

Clovis verhuist en houdt vanaf Sinksenweekend tot dan totale uitverkoop met mooie kortingen

Opnieuw een zaak die de Doorniksestraat verlaat. Na onder meer Cherubin, Standaard Boekhandel en Courcelles gaat ook damesboetiek Clovis op zoek naar een nieuwe locatie. “Gezien de pittige huurprijzen, hoge onroerende voorheffing, nakende werken naast de deur en steeds minder passage hebben we besloten te verhuizen”, zegt Hans Carrein (58).
The post Clovis verhuist en houdt vanaf Sinksenweekend tot

Lees meer »