Vijf jaar geleden overleed Christophe Lambrecht: “Onze band met papa, die geldt voor een heel mensenleven”

Vijf jaar is het geleden dat de zo geliefde radiostem Christophe Lambrecht (48) uit de ether van het leven verdween. Zijn vrouw en kinderen zijn zo goed en zo kwaad als het kan overeind gekrabbeld. “Het verdriet is een stukje van ons geworden.”

 

Meer krantenkoppen in België

Proces rond Thermomixbende uit Waregem loopt vertraging op door mogelijke procedurefout met telefoongegevens

Het proces rond de Thermomixbende loopt vertraging op door een procedurekwestie. De bende stal in 2021 voor een miljoen euro aan keukenmachines bij een groothandel in Beveren-Leie, bij Waregem. 9 verdachten moeten zich voor de rechter verantwoorden, maar tijdens het onderzoek is er gebruik gemaakt van illegale telefoniegegevens zegt de rechter. Daarom mogen bepaalde stukken uit het dossier niet gebruikt

Lees meer »

Huwelijksbootje van Andrea en André vaart al 70 jaar

Andrea Verstaen (97) en André Pollet (96) vierden op vrijdag 26 april in Koers hun 70ste huwelijksverjaardag. Ze huwden in Lichtervelde op 14 april 1954. Schepen en voorzitter van Motena Bart Wenes kwam hen en de familie namens de stad groeten en uitgebreid feliciteren.
The post Huwelijksbootje van Andrea en André vaart al 70 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zeven doden bij zware storm in Houston

De zware storm die donderdag grote schade aanrichtte in Houston, de grootste stad van de Amerikaanse staat Texas, heeft al zeven mensenlevens geëist. Dat melden de plaatselijke autoriteiten vrijdag. In een eerdere balans was donderdag sprake van vier doden.

Lees meer »

Stadense jongeren ontvangen vormsel

In de Sint-Jan-Baptistkerk van de parochiale eenheid Sint-Anna vond op zondag 12 mei de vormselviering voor de jongeren uit Staden plaats. 28 kinderen kregen er het sacrament van het Heilig Vormsel toegediend.
The post Stadense jongeren ontvangen vormsel appeared first on KW.be.

Lees meer »

PORTRET. Wie is schutter Juraj Cintula (71), de man die Slovaakse premier neerschoot? “Iedere normale mens verwerpt geweld”

In Slovakije is de man die premier Robert Fico neerschoot, aangeklaagd voor moord met voorbedachten rade. Daarvoor riskeert hij levenslang. Juraj Cintula (71) zou aan de politie hebben verteld dat hij Fico alleen wou verwonden, maar geen spijt heeft van zijn daad. Wat weten we intussen over zijn motieven? Dweepte hij werkelijk met extreemrechts? Waarom nam hij het eerder voor

Lees meer »

Kris en Thijs zijn Laureaat van de Arbeid

Kris Huysentruyt en Thijs Vermeersch werden in de bloemen gezet als Laureaat van de Arbeid. Burgemeester Ingrid Vandepitte mocht namens de bevoegde commissie de medailles opspelden. Kris Huysentruyt ontving de gouden medaille en werd voorgedragen door de politie en Civiele Veiligheidsdiensten, terwijl Thijs Vermeersch de bronzen medaille mocht ontvangen en voorgedragen werd door de sierteelt-
The post Kris en

Lees meer »

Parlementsvoorzitter VS naar New York om Trump te steunen

De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft bij de rechtbank in New York steun gekregen van een van zijn meest prominente partijgenoten. Voorzitter Mike Johnson van het Huis van Afgevaardigden zei tegen Amerikaanse media een van de “honderden miljoenen” burgers te zijn die zich grote zorgen maken over de vervolging van Trump.

Lees meer »