Stad Johannesburg mee verantwoordelijk voor aangestoken brand met 76 doden

Bijna negen maanden na een zware brand in de Zuid-Afrikaanse metropool Johannesburg waarbij 76 doden vielen, heeft een onderzoekscommissie ook het stadsbestuur mee verantwoordelijk verklaard.

 

Meer krantenkoppen in België

Iraanse president Raisi omgekomen bij helikoptercrash

De Iraanse president Ebrahim Raisi is zondag omgekomen bij een helikopterongeluk. Ook minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian kwam bij de crash om het leven, net als de overige zeven inzittenden van het toestel. Dat bevestigt een Iraanse overheidsfunctionaris deze ochtend vroeg aan persbureau Reuters. Ook de Iraanse vicepresident Mansouri bevestigt op X het overlijden van president Raisi, maar er

Lees meer »

Poperinge maakt zich klaar voor allereerste Hop In Trail

Op zondag 26 mei organiseert de bedrijventerreinvereniging PopIn uit Poperinge een unieke run langs 32 bedrijven. Lopers worden uitgedaagd op een gevarieerd parcours van 9 kilometer vol hindernissen en obstakels. Voor wandelaars is er een alternatieve route voorzien.
The post Poperinge maakt zich klaar voor allereerste Hop In Trail appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter voor smokkel ruim 700 kilogram verdovende middelen

Elf verdachten, waaronder 9 Britten en 2 Litouwse chauffeurs, zullen zich binnenkort voor de rechter in Kortrijk moeten verantwoorden voor grootschalige drugssmokkel. Het gerecht slaagde er in totaal in 11 drugstransporten te traceren, goed voor ruim 700 kilogram verdovende middelen. Vijf verdachten zitten nog altijd in de cel.
The post Onderzoek naar Britse drugsbende afgerond: 11 verdachten naar rechter

Lees meer »