Kinderen trekken grote ogen wanneer Remco Evenepoel plots opduikt op loopwedstrijd: “Vroeger won ik hier altijd”

Remco Evenepoel heeft in een nieuwe video op z’n YouTube-kanaal een exclusieve blik achter de schermen tijdens z’n revalidatie gegeven. De Belgische kampioen toont z’n eerste ritje buiten na z’n sleutelbeenbreuk, maar ook een leuk moment op een loopwedstrijd voor kinderen… die hij zelf ooit won. “Dat was hier op leven en dood, hoor.” 

Meer krantenkoppen in België

Kaaiman kiest keurig | Pete Carpenter

06:01 Pieter Timmermans, de VBO-CEO, slaapt niet meer. ‘Hij heeft nochtans veel geslapen’, hebben wij een bevriend entrepreneur ooit horen zuchten, maar nu dus niet meer. VBO-CEO betekent: gedelegeerd bestu…

Lees meer »

Op een mooie pinksterdag

Liever eerst het slechte nieuws? KV Oostende dus. Woensdag gooide de bewindvoerder een bommetje – de handdoek mag ook. In het kort: zelfs al zou hoofdaandeelhouder Conway (50,1 procent) ultiem toch zijn aandelen willen overdragen, dan leek de laatst overgebleven kandidaat-overnemer Apex Capital Global niet langer bereid tot de nodige kapitaalsinjectie. Door de schuldenberg van
The post Op een

Lees meer »

“Je moet het zien als een soort natuurlijk vaccin”: onderzoek bewijst dat zeelucht is goed voor ons immuunsysteem

Onderzoekers van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) uit Oostende hebben samen met de Universiteit van Gent en Antwerpen voor het eerst aangetoond dat zeelucht het immuunsysteem van mensen versterkt. “Zeelucht is geen medicijn, maar het kan er wel voor zorgen dat je minder snel ziek wordt”, aldus Maarten De Rijcke van het VLIZ.
The post “Je moet

Lees meer »

Veel vertraagd verkeer door natte rijomstandigheden

Door het natte weer verloopt het verkeer op de Vlaamse wegen donderdagochtend trager dan normaal, met als gevolg een drukke ochtendspits en een cijfer op de filebarometer dat boven de 300 kilometer uitstijgt. “Toch zijn er deze ochtend weinig incidenten of ongevallen gebeurd die het verkeer kunnen hinderen”, zegt Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum.

Lees meer »

20 inbreuken vastgesteld bij controle van horecazaken in Kortrijkse

De politiezone Vlas en de inspectiediensten controleerden op vrijdagavond 17 mei in totaal 14 horecazaken, verspreid over Kortrijk (12), Kuurne (1) en Marke (1). Het ging om 8 pitazaken, 3 cafés, 1 nachtwinkel/pita, 1 pizzeria/pita en 1 grill-snackbar.
The post 20 inbreuken vastgesteld bij controle van horecazaken in Kortrijkse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen filmpje met bengaals vuurwerk

Vier supporters van het noodlijdende KV Oostende stichtten donderdagavond per ongeluk brand vlak in de buurt van het voetbalstadion. Het viertal wou – wellicht uit ongenoegen over het nieuws van het faillissement van de kustploeg – een filmpje maken met bengaals vuurwerk … maar dat liep verkeerd af.
The post Supporters KV Oostende veroorzaken brand aan voetbalstadion tijdens opnemen

Lees meer »

Fiats in beslag genomen om sticker met Italiaanse vlag

De Italiaanse autoriteiten hebben Fiat Topolino’s in beslag genomen omdat er een Italiaans vlaggetje op de wagens is geplakt, maar eigenlijk zijn ze in Marokko in elkaar gezet. Die auto’s werden geblokkeerd in de haven van Livorno vanwege mogelijke overtredingen van de ‘Made in Italy’-wet, waardoor moederbedrijf Stellantis zelfs zijn sportwagen Alfa Romeo Milano moest omdopen tot Junior.

Lees meer »

Dronken bestuurder (29) vlamt over rotonde en boort zich in woning: “De klap was oorverdovend”

Op de Paul Gilsonlaan in Ruisbroek bij Sint-Pieters-Leeuw heeft een bestuurder (29) uit het Brusselse zaterdagnacht een ware ravage aangericht. De man ging met zijn BMW rechtdoor op een rotonde en boorde zich in een woning. Niemand raakte gewond, maar de brandweer moest een groot gat in de gevel dichtmaken. De bestuurder legde een positieve alcoholtest af en reed duidelijk

Lees meer »