Onze reporter sprak op Tenerife met vrienden en kennissen van Laura en Marc: “Er zijn alleen maar vraagtekens. Maar één ding is zeker: Laura verdiende dit niet”

Heel Tenerife is in de ban van het mysterie van Laura en Marc – en al zéker de duizenden Vlamingen op het eiland. Ze zitten met talloze vragen, en zijn ook bang. “Ik durf na zonsondergang de hond niet meer uit te laten.”

 

Meer krantenkoppen in België

Steph Goossens heeft geen contact meer met ‘Fata Morgana’-collega’s: “Als tv-maker ben je een soort nomade”

Met de aanhoudende herfstige lente leek de Belgische zomer stilaan wel een fata morgana. Twintig jaar geleden was dat écht zo. Op 20 juni 2004 was op Eén (nu VRT 1) de eerste aflevering van ‘Fata Morgana’ te zien. Telkens werd één bepaalde stad op stelten gezet met vijf moeilijke opdrachten die binnen een week volbracht moesten worden. Ex-presentator Steph

Lees meer »

Maria (39) spreekt voor het eerst na aanslag met rioolrooster op haar man: “Ik schreeuwde, maar hij hoorde me niet meer”

“Ze hebben hem vermoord. Opzettelijk. En mij hebben ze in één klap ook vernietigd.” Aan het woord is Maria Godja (39), de verloofde van de trucker die vrijdagnacht stierf nadat jongeren een riooldeksel van op een brug in zijn cabine slingerden. Zij zat als passagier naast hem en doet voor het eerst haar verhaal. Over haar verloofde Gheorghe. En over

Lees meer »

Vrouw (82) komt om bij woningbrand in Bazel

Dinsdagnamiddag is een vrouw om het leven gekomen tijdens een uitslaande brand in een halfopen bebouwing in de Nieuwe Baan in Bazel. De mug kwam ter plaatse, maar voor de 82-jarige bewoonster kwam alle hulp kwam te laat. Dat wordt bevestigd aan onze redactie.

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s mag Dirk (58) bijna elke dag verwachten: “Ik moest een zaak vinden waar ik niet te veel vermagerde”

Donderdagochtend opende de nieuwe McDonald’s in Ingelmunster de deuren. Tot grote vreugde van Dirk De Baene, die wekelijks een vijftal keer in één van de vestigingen van zijn favoriete restaurant van hamburgers en frieten smult. “Vroeger moest ik naar Roeselare of Kortrijk. Nu is er een McDonald’s op één kilometer van mijn huis”, glundert de 58-jarige Ingelmunstenaar die een spijsverteringsziekte

Lees meer »

Verschillende provincies in Canada gaan over tot evacuaties door oprukkende bosbranden

In verschillende delen van Canada worden steden en gemeenten bedreigd door naderende bosbranden en moeten duizenden mensen worden geëvacueerd. Dat is onder meer het geval in de provincie Alberta, in het zuidwesten van het land, waar de autoriteiten dinsdag plaatselijke tijd voor vier buitenwijken van de stad Fort McMurray een evacuatiebevel uitvaardigden als gevolg van een verder oprukkende brand die

Lees meer »

LIVEBLOG REAL-ALAVES. Courtois moet al meteen vol aan het werk

Courtois & co nemen het in eigen huis op tegen Alaves. Ondanks dat Real al de kampioenenviering heeft gehad, willen ze deze match zeker niet verliezen. Alaves staat elfde en heeft 42 punten. Tegen de verwachting in staat Courtois terug in de basis, houdt hij z’n netten schoon? Volg het in onderstaande liveblog!

Lees meer »

Mélody maakte bucketlist voor haar hond Jenny, die deze week overleed: “Ik kwam tien jaar lang thuis voor haar”

Tien jaar geleden redde Mélody Dieryckx haar hond Jenny uit de Griekse sloppenwijken. Begin deze week moest ze afscheid nemen van haar trouwe metgezel. Vorig jaar werd bij Jenny lymfeklierkanker vastgesteld, waarna Mélody een bucketlist voor haar hond samenstelde. “Ik kon me voorbereiden op haar overlijden, maar dat doet nu toch heel erg veel pijn.”

Lees meer »