Eerste communie in Kruiseke

In de Heilig Hartkerk in Kruiseke was er onlangs eerste communie. De jongens en meisjes van vrije basisschool De Graankorrel waren Perle Arijs, Luca Coussée, Jef Delcroix, Nanne Dewaele, Emma Dury, Ashley Feryn, Louis Geeraert, Merijn Huyghe, Emile Kino, Cyril Knockaert, Ferre Lagache, Lize Leplae, Renée Mylle, Jaylano Noyez, Suze Spinnewyn, Noah Synaeve, Kyra Van Den Abeele, Liselle Vandewalle en Jitske Vercaemer. (EDB/foto ZB)

The post Eerste communie in Kruiseke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Fluxys worstelt met Russische lng

22:07 Op zijn aandeelhoudersvergadering heeft Fluxys Belgium zich moeten verdedigen tegen de kritiek dat het niets doet om de overslag van Russisch gas tegen te houden. Het gasbedrijf zegt dat het nu wettel…

Lees meer »

Backstage Producties staat in de startblokken van de generale week van hun nieuwe komedie ‘De Schlagerij’

Theaterproductiehuis Backstage Producties nodigde de pers uit om aanwezig te zijn bij de open repetitie van hun nieuwste komedie, “De Schlagerij”. Ze kregen een exclusief kijkje achter de schermen om zo de voorbereidingen voor deze hilarische voorstelling van dichtbij te volgen.
The post Backstage Producties staat in de startblokken van de generale week van hun nieuwe komedie ‘De Schlagerij’

Lees meer »

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL (zo, 19u). Ancelotti bevestigt: geen Courtois onder de lat bij Real, “Lunin speelt”

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

Politie onderzoekt schermutseling met Israëlische man aan station Brugge

Aan het station van Brugge zijn een Israëlische man en zijn dochter maandag betrokken geraakt bij een schermutseling. Dat bevestigt de lokale politiezone Brugge. In het station deed zich later nog een tweede incident voor.
The post Politie onderzoekt schermutseling met Israëlische man aan station Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkoop Beerschot niet langer aan de orde: United World bespreekt budget voor hoogste klasse

De aandeelhouders van Beerschot hebben overleg gepleegd op een vergadering vandaag: een verkoop van de club is niet langer aan de orde. Meerderheidsaandeelhouder Prins Abdullah en zijn Saoedische holding United World engageren zich budgettair om de ploeg na de promotie te versterken voor de hoogste klasse, maar de besprekingen daarover moeten formeel nog verder plaatsvinden.

Lees meer »

38 vrolijke gezichtjes op lentefeest

In De Branding Middelkerke is het jaarlijkse lentefeest gehouden. Het lentefeest wordt georganiseerd voor de leerlingen die in Middelkerke wonen of er naar school gaan en zedenleer volgen. Groep 1 bestond uit de leerlingen uit de gemeenteschool Middelkerke en Westende. Groep 2 waren de leerlingen uit de gemeenteschool Leffinge. Dit jaar namen in totaal 38
The post 38 vrolijke

Lees meer »

3 meerderjarige verdachten aangehouden na dood trucker die rioolrooster door voorruit kreeg, 2 minderjarigen onder toezicht jeugdrechter

De 3 meerderjarige verdachten in het onderzoek naar de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur in de provincie Namen, zijn aangehouden. Dat meldt het parket van Namen. Ze zouden – samen met 2 minderjarigen – een zwaar rioolrooster vastgemaakt hebben aan een riem en van een snelwegbrug gegooid hebben. Het rooster doorboorde de voorruit van een vrachtwagen en raakte de bestuurder.

Lees meer »

Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare

Op het kruispunt van de Meensesteenweg met de Iepersestraat in hartje Roeselare kwam het vrijdagavond omstreeks 20 uur tot een aanrijding tussen een bromfiets en een personenwagen. De bestuurder van de bromfiets, een jongeman, werd gewond overgebracht naar AZ Delta.
The post Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wandel nog tot en met 26 mei langs het IDAHOT Instagramparcours in Bredene en maak kans op een leuke verrassing

Op 17 mei 1990, de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie, schrapte de WHO (de wereldgezondheidsorganisatie) homoseksualiteit uit de lijst van geestesziekten. Sindsdien heeft de LGBTI+ gemeenschap deze dag uitgeroepen tot de Internationale Dag Tegen Holebifobie en Transfobie (IDAHOT).
The post Wandel nog tot en met 26 mei langs het IDAHOT Instagramparcours in Bredene en maak kans op een

Lees meer »