Mysterie op Tenerife: politie onderzoekt camerabeelden, Marc Olbrechts (71) nog steeds vermist

Na de gruwelijke vondst op Tenerife van het verminkte lijk van Laura Trappeniers (66), staat de politie op het Canarische eiland voor een mysterie. De autoriteiten onderzoeken camerabeelden van horecazaken. Marc Olbrechts (71), de echtgenoot van Laura Trappeniers, is nog altijd vermist. Ook de donkerblauwe Opel Mokka van het koppel is nog niet gevonden. 

Meer krantenkoppen in België

David Vandyck uit Zedelgem: “’Kijk Naar Mij’ is de song waar ik het meest trots op ben en waarvoor ik samenwerkte met Douwe Bob”

Na o.a. ‘Licht Aan De Overkant’ en ‘Heeft Samenzijn Nog Zin’, twee nummers die vlotjes hun weg vonden naar de top 10, verschijnt aanstaande vrijdag de gloednieuwe single ‘Kijk Naar Mij’ van David Vandyck, een nummer dat hij schreef met zijn goede vrienden Douwe Bob en Stijn van Dalen. Met landgenoot en kameraad Mitch Mues schreef David de Franstalige passage

Lees meer »

Drie meerderjarigen die projectiel van brug gooiden niet verdacht van moord: “Onderzoeksrechter vindt dat ze trucker niet dood wilden”

De drie meerderjarigen die een riooldeksel van een snelwegbrug gooiden, zijn aangehouden. Opvallend: op verdenking van kwaadwillige belemmering van het verkeer, met de dood tot gevolg. Het parket was nochtans een moordonderzoek gestart. De twee minderjarigen worden aan de jeugdrechter overgedragen. Advocaat Grégory Everaert legt uit hoe dit kan en welke straf ze alsnog riskeren.

Lees meer »

Phishers stalen 24.000 euro van Annekes (48) bankrekening, maar ze wacht nog altijd op compensatie: “Zelfs de ombudsdienst gaf ons gelijk”

Banken komen amper één keer op de drie over de brug in dossiers waarin Ombudsfin – de ombudsdienst die de financiële sector zelf oprichtte – oordeelt dat slachtoffers van phishing hun geld moeten terugkrijgen. Bij Anneke Blanckaert (48) en haar gezin haalden phishers vier jaar geleden 24.000 euro van de rekening. Ze getuigt over hoe ze ondanks de steun van

Lees meer »

LIVEBLOG CERCLE-UNION (13u30). Bezoekers zonder Lazare en Machida

Speelt Anderlecht later vandaag voor de titel? Dan mag Union eerder op de dag niet winnen van Cercle Brugge. Alleen bij een zege houden de Unionisten hun kansen op de landstitel gaaf, maar ze hebben het niet meer in eigen hand. De Vereniging wil nog een laatste keer schitteren voor eigen volk. Volg het hier live op de voet.

Lees meer »

Muzikanten van Prince toeren als ‘Celebrating Prince feat. former members of the NPG’ én komen met show niet enkel naar Antwerpen, maar ook naar… SILT in Middelkerke

De vroegere muzikanten van Prince komen naar ons land. Ze toeren onder de naam ‘Celebrating Prince feat. former members of the NPG’ en bezoeken begin juli maar twee keer België. Op maandagavond 8 juli treden ze op in IKON Antwerpen en op dinsdagavond 9 juli staan ze vanaf 20.30 uur op het podium van SILT in Middelkerke.
The post

Lees meer »

‘Blauwe vuurbal’ verlicht hemel boven Spanje en Portugal

Een helder stukje komeet deed de hemel zaterdagavond laat felblauw oplichten boven delen van Spanje en Portugal. De European Space Agency (ESA) kon het fenomeen vastleggen met een van haar zogenoemde ‘vuurbalcamera’s’ en ook op sociale media verschenen heel wat beelden van mensen die het bijzondere blauwe verschijnsel hadden gespot.

Lees meer »