‘H4Z4RD’ met Dimitri Vegas krijgt release in VS én Hollywood-remake: “Dat maakt slechte Vlaamse bioscoopcijfers goed”

Een première in Hollywood, en daarna in élke Amerikaanse grootstad in de bioscoop. Actiekomedie ‘H4Z4RD’ schakelt in wereldwijde versnelling, en dat bijna twee jaar na de release in Vlaanderen. “Zeer bijzonder voor een film die niet het standaardtraject heeft afgelegd”, reageert hoofdrolspeler Dimitri Vegas (41). Hij verklapt ook dat er een Amerikaanse remake aankomt. “Het verhaal speelt zich dan niet af in Antwerpen, maar Los Angeles.” 

Meer krantenkoppen in België

EIGEN KIJK. “De diskwalificatie van Joost Klein is helaas de wereld zoals die sinds enkele jaren wordt geboetseerd”

Het blijft de enige show waarbij een mens zichzelf hoort zeggen: “Staat die kerel echt in zijn bloot achterwerk?” en “Estland, waar ligt dat eigenlijk?” Sinds zaterdag is het ook een avond waarbij je moet hopen dat elke kandidaat het overleeft, en een organisatie vanalles doodzwijgt. Onze journaliste Nadine Van Der Linden keek met scoreblad in de hand, geamuseerd en

Lees meer »

Nationale finales Jeugdcup in Izegem met twee teams van Mandel United én RSC Anderlecht dat het tegen FC Gullegem opneemt

Eerder organiseerde Mandel United in de Skyline Arena al de provinciale finales van de Jeugdcup. En komende zondag 19 mei mag het nu ook als gastheer fungeren voor de nationale finales.
The post Nationale finales Jeugdcup in Izegem met twee teams van Mandel United én RSC Anderlecht dat het tegen FC Gullegem opneemt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wintercircus in Gent opent pas in september 

Het Wintercircus in Gent gaat pas na de zomer open. De uitbater kondigde eerder aan dat de eerste bedrijven en horecazaken er al deze maand zouden openen, maar de nodige verbouwwerken lopen uit. Er komt daarom één grote opening in september. Een jury heeft start-ups en ondernemers geselecteerd, de namen worden morgen bekend gemaakt.

Lees meer »

Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode Duivels zullen hier te zien zijn”

Over precies een maand gaat het EK voetbal van start. De uitbaters van de cafés De Kroon, De Botermand en Furna Pub op de Grote Markt van Veurne bundelen hun krachten om de wedstrijden van de Rode Duivels op een groot scherm te vertonen.
The post Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode

Lees meer »

Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde

Een 53-jarige Blankenbergenaar heeft voor de Brugse rechtbank 22 maanden effectieve celstraf gekregen voor inbraak en drugsbezit. Andy H. viseerde vooral de voorraadkamer van een Blankenbergs restaurant.
The post Veertig kilo vlees, vier kilo vis en twee dozen shotglazen: fikse celstraf voor dakloze die voorraadkamer Blankenbergs restaurant plunderde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Liveblog – Slovaakse vicepremier aan BBC: “Premier Robert Fico is buiten levensgevaar”

De Slovaakse premier Robert Fico, die gisteren na een regeringsbijeenkomst in de stad Handlova is neergeschoten, zou op dit moment buiten levensgevaar zijn. Dat heeft de Slovaakse vicepremier gezegd aan de Britse omroep BBC. Fico werd gisteren 5 keer geraakt en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De operatie zou goed verlopen zijn. Tijdens de laatste officiële persconferentie gisterenavond

Lees meer »