Zeventiger raakt gekneld onder autolift en overlijdt ter plaatse

Een 74-jarige man uit Beveren-Leie is dinsdagavond overleden bij een tragisch ongeval. Hij sleutelde aan een auto die op een lift stond, maar die stortte in. Alle hulp kwam te laat.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ze worden verdeeld als knikkers in een zak”: Ouders overnachten aan schoolpoort om kind in te schrijven

De Sint-Paulusschool tekende voor het eerst in op de officiële digitale aanmeldingsprocedure. Daardoor kwamen in totaal 120 scholieren op de wachtlijst van hun eerste voorkeur terecht, wat heel wat frustraties bij de ouders veroorzaakt. Deze week kampeerden enkelen van hen ’s nachts voor een andere campus om ook daar niet uit de boot te vallen. “Zelfs een tweeling kan niet

Lees meer »

Portugese omroep beschuldigt EBU van discriminatie: optreden van iolanda pas later online gezet omwille van “pro-Palestijnse elementen” op haar nagels

Er blijft kritiek komen op de finale van het Eurovisiesongfestival. Ook de Portugese omroep RTP blijkt kwaad te zijn op de EBU. Volgens de omroep werd het optreden van hun inzending met vertraging op YouTube gezet omdat er “pro-Palestijnse elementen” in de act waren verwerkt. Wie goed oplette, merkte inderdaad een Palestijnse vlag op in de nagellak van de zangeres.

Lees meer »

Meer dan 500 aanhangers van Gülenbeweging opgepakt in Turkije

In Turkije zijn 544 mensen opgepakt die worden verdacht van banden met prediker Fethullah Gülen. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya dinsdag laten weten op X. Gülen wordt door president Recep Tayyip Erdogan beschouwd als de aanstichter van de couppoging van juli 2016.

Lees meer »

Barron Trump (18) zet eerste politieke stappen als kiesman in Florida

De 18-jarige Barron Trump zal een kiesman zijn in de Amerikaanse staat Florida en zet zo zijn eerste stappen in de politieke wereld. De jongste zoon van de voormalige president Donald Trump zal tijdens de Republikeinse Conventie in juli zijn stem uitbrengen voor zijn vader. Die won in maart de Republikeinse voorverkiezing in Florida.

Lees meer »