IJzig kalm en geen ‘knock-out’: kroongetuige Michael Cohen houdt stand op proces tegen Donald Trump

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

Genk mag geen grond verkopen aan basisschool en moskee in Sledderlo

De stad Genk wil overleggen met het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) over de verkoop van gronden aan de moskee Yunus Emre en de basisschool Mickey Mouse – De Sleutel in Sledderlo. Het agentschap heeft de machtiging hiervoor geweigerd, omdat er sprake is van een terrein waar waardevolle bomen op staan. Door die weigering kan de verkoop voorlopig niet

Lees meer »

Mysterieuze video die nog niémand zag, houdt beste vrouwelijke Britse olympiër weg uit Parijs: “Ik maakte een inschattingsfout”

Een video die nog niemand gezien heeft, zet Groot-Brittannië op zijn kop. Paardrijdster en drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) heeft zich met een statement op Instagram teruggetrokken van deelname aan de Olympische Spelen. De reden? Een oude video waarin ze “een inschattingsfout” maakt die is opgedoken. De beelden zijn echter nergens terug te vinden.

Lees meer »