55 jaar oude moord op 16-jarig meisje in New York opgelost dankzij 9/11

Twintig jaar na de vondst van een skelet in de betonvloer van een voormalige dansclub in New York heeft de politie de ‘cold case’ eindelijk opgelost. Het blijkt te gaan om een 16-jarig meisje dat in de jaren ‘60 vermoord werd. Ze kon geïdentificeerd worden dankzij het DNA van slachtoffers van de aanslagen op 11 september 2001.

 

Meer krantenkoppen in België

Debusschere Vastgoed staat voor persoonlijk verhaal: “Ik ga voor een individuele en vertrouwelijke aanpak”

Stijn Debusschere nam met zijn vastgoedkantoor in september 2023 zijn intrek in de Sint-Petrus en Paulusstraat 5 in Rumbeke. Met twaalf jaar ervaring in de ruime regio Roeselare-Kortrijk-Waregem, was het voor de Oekenaar een logische stap om zich in eigen streek te vestigen.
The post Debusschere Vastgoed staat voor persoonlijk verhaal: “Ik ga voor een individuele en vertrouwelijke aanpak”

Lees meer »

Twee nieuwe toestellen brengen uniformiteit bij Noordzee Vliegclub

De Oostendse Noordzee Vliegclub heeft twee nieuwe Robin-vliegtuigen aangekocht. De club beschikt nu over drie dezelfde toestellen, wat grote voordelen oplevert voor de 110 vliegende leden van de club. “Het is een forse investering, maar de toestellen zullen nu ook beter renderen omdat iedereen er mee kan vliegen”, vertelt voorzitter Marc Meyns.
The post Twee nieuwe toestellen brengen uniformiteit

Lees meer »

Kortrijk Drumt te horen in Wunderbar, het officiële EK-lied voor Rode Duivels

1.500 voetbalfans werkten op zondag 5 mei in de ING Arena in Brussel mee aan het nieuwe EK-lied voor onze Rode Duivels: Wunderbar. Onder de aanwezigen 110 mensen via de drumschool van Gino Kesteloot, waaronder een 70-tal drummers van Kortrijk Drumt. “Ik ben uiteraard fier. Kortrijk Drumt stond weer paraat voor een nieuwe stunt. We kijken uit naar de clip

Lees meer »

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw GVA-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »

Marnix en Vera klinken op gouden huwelijksjubileum

Naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum werden Marnix Claeys (71) en Vera Hoogerwerf (69) in het gemeentehuis uitgebreid in de bloemetjes gezet. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school in Maldegem en op kerstavond 1970 sprong de liefdesvonk over. Na vier jaar verkering trouwden ze op 26 april 1974 voor de wet in het
The post Marnix en

Lees meer »

Rik Verheye en vriendin Manon hebben kinderwens: “Ik denk dat het vaderschap mij veel rust zou geven”

“Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons”, vertelt ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) openhartig in ‘Story’, over zijn relatie met stewardess Manon. En Manon kan blijkbaar zijn personage Willy Persyn moeiteloos imiteren. Dat Rik bijzonder populair is, is soms wel een uitdaging. “Mijn vriendin heeft me nooit voor mij alleen, ik ben collectief bezit.”

Lees meer »

KIJK. Israëlische Songfestivalkandidate drijft de spot met boegeroep tijdens voorbereiding finale

Het belooft een zeer controversiële songfestivalfinale te worden in het Zweedse Malmö. Tijdens de laatste repetities was het boegeroep duidelijk te horen wanneer de Israëlische Songfestivalkandidaat Eden Golan het podium op kwam om haar nummer ‘Hurricane’ te oefenen. Tijdens haar optreden lijkt ze zich er niets van aan te trekken, maar achter de schermen drijft ze er de spot mee.

Lees meer »

LIVEBLOG ASTON VILLA-LIVERPOOL. Bezoekers opnieuw op voorsprong, nadat heroptredende Youri Tielemans voor gelijkmaker zorgde

Schrijft Aston Villa vanavond geschiedenis? Bij een zege tegen Liverpool speelt de club uit Birmingham voor het eerst Champions League sinds het seizoen 1982-83, toen heette het kampioenenbal nog Europacup 1. Youri Tielemans staat opnieuw in de basis, nadat hij op 27 april uitviel met een liesblessure. Volg de match in onderstaande liveblog.

Lees meer »