Zeventigtal kleuters geëvacueerd na gasgeur in Brugse kleuterschool

Maandagmorgen even voor 10.30 uur merkten personeelsleden van de Heilig Hart kleuterschool in de Gentpoortstraat in Brugge een gasgeur op. Ze namen het zekere voor het onzekere en belden de hulpdiensten.

Gelijk werden alle aanwezige kleuters, een zeventigtal, geëvacueerd en naar het binnenplein gebracht. De brandweer kwam per plaatse en voerde een grondige controle uit van de lokalen en de installaties. Na de inspectie konden de kleuters terug naar binnen. Net zoals de brandweer.

The post Zeventigtal kleuters geëvacueerd na gasgeur in Brugse kleuterschool is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Smakeloos of net trendsetters? ABBA verklapt waarom z’n kozen voor extravagante podiumoutfits

Niet alleen de muziek van de Zweedse groep ABBA zit in het collectieve geheugen, ook hun opvallende podiumoutfits zijn legendarisch in popgeschiedenis. Waarom koos de band voor die opvallende kostuums op het podium? Daarop biedt de documentaire ‘ABBA Against The Odds’ een antwoord. Het is dit jaar exact vijftig jaar geleden dat ABBA het Eurovisiesongfestival won met ‘Waterloo’.

Lees meer »

Meryl Streep krijgt ere-Gouden Palm in Cannes

Het is een bijzondere dag voor Meryl Streep (74). De Amerikaanse actrice krijgt dinsdagavond een ere-Gouden Palm tijdens de openingsavond van de 77ste editie van het filmfestival van Cannes. Daarmee krijgt ze erkenning voor haar grote bijdrage aan de filmindustrie.

Lees meer »

Brugse politie klist ‘gaatjesboorder’ die bestelwagens viseert

Na intensief speurwerk slaagde de Brugse politie erin om op relatief korte termijn een dief te vatten die zowel in Brugge als Kortrijk inbrak in meerdere bestelwagens. Hij ging daarbij telkens op dezelfde manier te werk. In elke bestelwagen die hij viseerde, boorde hij een gaatje nabij het slot en ging daarna meermaals met kostbaar werkmateriaal aan de haal. De

Lees meer »