Wie is straks kampioen als Anderlecht, Club Brugge en Union met gelijk aantal punten eindigen?

 

De ontknoping van de Belgische titelstrijd wordt een duel tussen drie ploegen. Een scenario waarin twee van hen de Champions’ Play-offs met gelijke punten eindigen, is niet denkbeeldig. Maar wie mag dan vieren?

 

Meer krantenkoppen in België

ChatGPT verbruikt 25 keer meer energie dan Google: “We gebruiken het als manusje-van-alles, maar het is die enorme rekenkracht niet waard”

De energieconsumptie door Artificiële Intelligentie (AI) stijgt snel. Volgens sommige berekeningen zou AI tegen 2030 dubbel zoveel energie verbruiken als heel Frankrijk. Dat heeft niet alleen nu al een stevige klimaatimpact, het bemoeilijkt ook de strijd tegen de klimaatverandering. Al die extra vraag naar elektriciteit maakt het nog moeilijker om bijvoorbeeld het transport zo snel mogelijk te elektrificeren. De vraag

Lees meer »

Hulpkok Antwerps restaurant The Jane na 4 maanden ondervraagd over ongeval waarbij hij benen verloor: “Hij herinnert zich niets van het ongeval en hij is een gebroken man” 

Joe Claridge, de Britse kok die stage liep in sterrenrestaurant The Jane, is door de politie ondervraagd over het ongeval in januari. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en is aan onze redactie bevestigd door een bron bij de familie. Claridge werd na een feestavond op de parking vlak bij het restaurant overreden door sterrenchef Nick Bril. Die had te veel

Lees meer »

Carla schrijft over verborgen narcistisch misbruik van vader

Carla Dierick besefte pas op latere leeftijd dat ze al als kind het slachtoffer was van misbruik door een narcistische vader. Ze ging op zoek naar informatie of hulp maar vond die niet. “Vrienden hebben mij aangespoord om dan maar zelf een boek te schrijven. Het resultaat is vooral opluchting, eindelijk kan ik die periode plaatsen in mijn leven.”

Lees meer »

LIVEBLOG AA GENT-OHL (13u30). Beide coaches schuiven ploegen door elkaar: Kums opnieuw op het Gentse middenveld

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »