Wie is straks kampioen als Anderlecht, Club Brugge en Union met gelijk aantal punten eindigen?

 

De ontknoping van de Belgische titelstrijd wordt een duel tussen drie ploegen. Een scenario waarin twee van hen de Champions’ Play-offs met gelijke punten eindigen, is niet denkbeeldig. Maar wie mag dan vieren?

 

Meer krantenkoppen in België

Verdachte van inbraak in Menen blijft zwijgen: “Ik moet na mijn vrijlating nog verder leven”

Een verblijf van ruim 6 maanden in de cel heeft een 24-jarige Fransman er niet toe bewogen de namen van de mededaders van een inbraak in een woning in Menen te verklappen. Camerabeelden en DNA verraadden zijn eigen betrokkenheid, niettegenstaande zijn zwijgen.
The post Verdachte van inbraak in Menen blijft zwijgen: “Ik moet na mijn vrijlating nog verder leven”

Lees meer »

“Ooit willen we Pogacar tot in Roeselare krijgen”: Natourcriterium gaat voor mooi deelnemersveld

Dinsdag vindt in Roeselare de 14de editie van het Dovy Natourcriterium plaats. De organisatoren zullen er opnieuw in slagen om een bijzonder mooi deelnemersveld aan de start te brengen. De Eritreeër Biniam Girmay wordt sowieso een van de grote blikvangers.
The post “Ooit willen we Pogacar tot in Roeselare krijgen”: Natourcriterium gaat voor mooi deelnemersveld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge begint Europees voetbal bij het Schotse Kilmarnock: “Er gaan zelfs supporters van Anderlecht en Club mee”

Met de eigen wagen, een bus, de trein of het vliegtuig: zo maken duizend supporters van Cercle Brugge op donderdag 25 juli de verplaatsing naar Schotland, want dan neemt groen-zwart het op tegen Kilmarnock FC in de heenwedstrijd van de tweede kwalificatieronde van de Europa League. Onder hen ook Frederik Boi en Geert Leys.
The post Cercle Brugge begint

Lees meer »

“Het is niet de bedoeling dat hij opnieuw bijna sterft”: Koen Crucke daagt op in het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’

Gert Verhulst en James Cooke zijn helemaal klaar om hun allereerste ‘ZomerRevue’ op het publiek los te laten. Naast de zomershow staat ook het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ in de steigers. Daarin maakt Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor, haar allereerste, langverwachte verschijning. “Ze passeert inderdaad enkele keren, al zeker in aflevering één, maar het zijn niet de grootse

Lees meer »

Smullen en genieten tijdens jaarlijkse kermis in Pollinkhove

In Pollinkhove wordt op zondag 21 juli de jaarlijkse kermis op gang geschoten. De festiviteiten worden op maandag 29 juli traditioneel afgesloten met de Smulmarkt in het centrum van het dorp.
The post Smullen en genieten tijdens jaarlijkse kermis in Pollinkhove appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laura Lynn & Dean zingen ‘Van Bij Het Begin’ : “Zonder ‘Tien om te Zien’ was er misschien geen sprake van Laura Lynn”

Woensdagnamiddag konden we een stralende Laura Lynn mét bril spreken net voor de opname van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. De zangeres uit Ardooie was heel dankbaar dat ze van VTM de kans kreeg om ook op te treden. Niet met één van haar klassiekers zoals sommige van haar nationale collega’s, maar wél met Dean. Ze

Lees meer »

Na de positieve coronatest van Biden: is dit het einde van zijn presidentskandidatuur?

De Amerikaanse president Joe Biden (81) is besmet met het coronavirus. Dat maakte hij bekend enkele uren na een interview waarin hij zei enkel door een “medische aandoening” zijn deelname aan de race naar het Witte Huis eventueel zou herbekijken. Is dit de bocht van Biden waar ook almaar meer Democraten om roepen? Amerika-kenner David Criekemans analyseert de situatie: “Dit

Lees meer »

Als werkloosheidssteun na 2 jaar stopgezet worden, dreigen 138.000 Belgen uitkering te verliezen

Een werkloosheidsuitkering die doorloopt tot in de eeuwigheid? Vier van de vijf toekomstige federale regeringspartijen willen die steun na 2 jaar stopzetten. Meer dan 138.000 Belgen dreigen daardoor hun maandelijkse uitkering te verliezen, al levert het de staatskas wel een mooi extraatje van om en bij de 2 miljard euro op. Dat ontdekte onze redactie door in de cijfers te

Lees meer »

Nederlandse PowNed-presentator biedt excuses aan na controversiële video over Taylor Swift-fans: “Boontje komt om zijn loontje”

De Nederlandse PowNed-presentator Abel Bijlsma heeft voor het eerst gereageerd nadat hij in de problemen kwam door een controversiële video over Taylor Swift-fans. In de video, met de titel ‘Gillende meisjes worden sletjes voor Taylor Swift’, toont een fan haar borsten in ruil voor een meet-and-greet met de zangeres. Die meet-and-greet bleek echter niet te bestaan.

Lees meer »

Liveblog festivals: P!nk onder politiebegeleiding naar Koning Boudewijnstadion gebracht voor haar optreden, fans staan al uren in de rij

Het is een muzikaal weekend, met ook vandaag weer een tiental festivals in alle Belgische provincies. Het is uitkijken naar Nicki Minaj, die als grote headliner Les Ardentes in Luik mag afsluiten. Op Cactus Festival lokken The War on Drugs heel wat fans, en de Amerikaanse zangeres P!NK is in Brussel voor haar ‘Summer Carnival World Tour’. Ze werd onder

Lees meer »

Pijnlijke wending in ‘B&B zoekt lief’: vrijgezellen Ingrid en Vicky stappen op, uitbater Jelmont blijft kwaad achter

Een pijnlijk moment in ‘B&B zoekt lief’. Nadat B&B-uitbater Jelmont (62) in Portugal al dagenlang voor frustraties zorgt bij vrijgezellen Ingrid (61) en Vicky (60), is voor hen de maat vol. Na alle aanvaringen nemen de twee het drastische besluit om hun koffers te pakken en op te stappen. Ingrid en Vicky worden opgevangen in een ander verblijf, waar het

Lees meer »