Verbluffende plotwending in ‘Boer zkt vrouw’: dit is waarom Chloë en Silke zelf opstapten bij boer Thomas

Het is nog maar zelden gebeurd in de geschiedenis van ‘Boer zkt vrouw’: twee van de vier uitverkoren vrouwen stapten zondagavond zélf op bij melkvee- en aardappelboer Thomas (29) uit het West-Vlaamse Woesten. Zowel Chloë (26) als Silke (26) zagen geen match in hem. De twee dames vertellen waarom ze die opmerkelijke beslissing namen en vertellen hoe het nu met hen gaat. En welke overblijvende kandidaat zien ze met Thomas eindigen? 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Slovaakse premier Robert Fico (59) niet langer in levensgevaar na urenlange operatie, dader zegt dat hij “niet eens is met beleid van de regering”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse media is de premier inmiddels geopereerd en niet langer in levensgevaar. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader

Lees meer »

Beroepsoplichter (71) krijgt 33ste veroordeling en krijgt twee jaar cel: “Eenzame vrouw 102.023 euro afgetroggeld”

Een 71-jarige beroepsoplichter uit Nieuwpoort liep in de strafrechtbank van Veurne al liefst zijn 33ste veroordeling op. De man werd al zeven keer eerder veroordeeld voor oplichting en maakte nu recent vijf slachtoffers ineens. Zo kon hij een eenzame vrouw uit Beveren via vriendschapsfraude liefst 102.023 euro aftroggelen. “Hij liet haar geloven dat hij een eenzame schipper op zee was

Lees meer »

Diamant voor Silveer Debo en Alma Debrabandere

Silveer Debo (83) en Alma Debrabandere (79) mochten onlangs hun diamanten jubileum vieren. Samen met de kinderen en kleinkinderen werden ze op het gemeentehuis ontvangen.
The post Diamant voor Silveer Debo en Alma Debrabandere appeared first on KW.be.

Lees meer »

Care for Life schenkt 300 euro aan OC Cirkant

Op zondag 24 maart organiseerde Care for Life Zedelgem, een initiatief van Johnny Eecloo en zijn dochter Celien, een lenteconcert met Jan de Wilde ten voordele van OC Cirkant.
The post Care for Life schenkt 300 euro aan OC Cirkant appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum

Jean-Pierre Vanmarcke en Magda Vlieghe zijn vorige maand in het gemeentehuis in Ledegem ontvangen. Het koppel uit de Terschuerenlaan in Sint-Eloois-Winkel is vijftig jaar getrouwd.
The post Jean-Pierre en Magda vieren hun gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Elektronica laat zwaluwen verhuizen naar nieuwe til

Vier studenten van de opleiding Elektronica-ICT aan Vives Hogeschool Kortrijk werken samen met Regionaal Landschap Leie en Schelde aan een project rond dierenwelzijn. Het project heeft als doelstelling zwaluwen te laten verhuizen van het oude station van Avelgem naar een voor hen speciaal geplaatste zwaluwtil.
The post Elektronica laat zwaluwen verhuizen naar nieuwe til appeared first on KW.be.

Lees meer »

Handelaars gaan samen voor kraaknette Ardooisesteenweg

Met het project Kraaknette Ardooisesteenweg zetten de handelaars van de Roeselaarse invalsweg een nieuwe stap naar een nette buurt. Donderdagochtend werd de campagne, waarbij onder andere affiches, stickers en opmerkelijke vuilnisbakken opduiken in het straatbeeld, gelanceerd. De handelaars van de Ardooisesteenweg pakten al eens uit met een peukenactie, maar zetten met een nieuwe campagne nog
The post Handelaars gaan

Lees meer »