Rafael Nadal maakt statement in ‘zijn’ Madrid

 

Rafael Nadal (37) lijkt stilaan opnieuw boven water te komen. De Spaanse gravelkoning zakte na heel wat blessureleed weg naar plaats 512 van de wereld, maar toont in Madrid dat hij nog steeds competitief kan zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

“Nooit gedacht dat ik zou zeggen dat hij beter is dan zijn vader”: zelfs zijn trainer is verbaasd over de progressie van Thibau Nys

Nog maar twaalf dagen gekoerst en Thibau Nys (21) heeft al vier keer gewonnen. Nys was ritwinnaar in de Ronde van Romandië en hij werd vorige week rit- en eindwinnaar in de Ronde van Hongarije. Okay, Tadej Pogacar doet beter. Maar je kunt niet zeggen dat ook de jonge Belg niet goed aan het wielerseizoen is begonnen. Zelfs zijn trainer

Lees meer »

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event

WTC De Nieuwenhovespurters organiseert voor de 37ste maal hun Flanders Field Classic Event. Op zaterdag 1 juni kan men deelnemen aan vijf verschillende afstanden; 25-50-80-110 en 140 km.
The post WTC De Nieuwenhovespurters organiseert Flanders Classic Event appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader kan dochtertje net op tijd redden wanneer ze uit buggy valt

Een papa met geweldige reflexen heeft zaterdag zijn dochtertje net op tijd gevangen toen ze uit de buggy viel. De man was het anderhalf jaar oude meisje eten aan het geven toen ze plots haar evenwicht verloor. Door de snelle reactie van haar vader viel ze net niet op de grond én bleef zelfs haar eetkommetje heel.

Lees meer »

Mama Romy en dochter Anna-Nina zijn beste vriendinnen: “Mijn dochter helpt me er altijd bovenop”

Op Moederdag worden de mama’s extra in de bloemetjes gezet. Ook voor Romy Maertens van schoonheidsinstituut Olijf Beauty Inside Out in Beitem wordt het even uitblazen. Romy en dochter Anna-Nina genieten straks allebei van een yogaweekend in Frankrijk.
The post Mama Romy en dochter Anna-Nina zijn beste vriendinnen: “Mijn dochter helpt me er altijd bovenop” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van ‘Miami Vice’-drugsincident tot gehaaide voetbalinvesteerder: wie is Standard-koper Josh Wander van 777 Partners die zopas opzijgezet is?

Een Amerikaanse fraudezaak heeft grote impact op 777 Partners en mede-oprichter Josh Wander: de koper-eigenaar van Standard is uit het bestuur van de voetbalafdeling van 777 Partners gezet. Wie is de 42-jarige investeringskoning met trendy cap uit Miami die in de financiële wereld een gehaaide reputatie heeft en nu zijn voetbalrijk ondermijnd ziet?

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Alveringem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Hoe zullen de inwoners van Alveringem stemmen bij de federale, regionale en Europese verkiezingen van 9 juni 2024? Hier zijn de gedetailleerde resultaten van verschillende partijen van eerdere verkiezingen in afwachting van die van 2024.
The post Verkiezingsresultaten in Alveringem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ken jij al deze politieke termen? Wij zetten er een hele hoop op een rijtje

Cordon sanitaire, fracties, links – rechts, uitvoerende macht, opkomstplicht… . Nu de verkiezingen steeds dichterbij komen (9 juni is het zover), komt er steeds meer politiek jargon aan bod in artikels of zelfs gesprekken aan tafel met vrienden of collega’s. Dat je niet helemaal weet wat al die termen inhouden, is zeker niets om je voor te schamen. Om je

Lees meer »

“En wat als Joost Klein onschuldig is?”: Songfestivalkenners beantwoorden jouw meest gestelde vragen over uitsluiting Nederlandse inzending

Dat Joost Klein niet meer mag meedoen aan het Eurovisiesongfestival, komt voor veel fans en kenners als een schok. Onze redactie kreeg al 300 vragen binnen over zijn diskwalificatie. Wat is er precies gebeurd? Is dit geen te zware sanctie? Gaan andere landen uit de wedstrijd stappen? En is dit nu het begin van het einde voor het Songfestival? Songfestivalkenners

Lees meer »

Cholera treft nu ook Mayotte na uitbraak op Comoren

In Mayotte, een Frans overzees departement in de Indische Oceaan, zijn al 65 mensen getroffen door cholera. Dat meldt de Franse minister van Volksgezondheid. De cholera-epidemie verspreidde zich naar Mayotte door een uitbraak op de nabijgelegen Unie der Comoren.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Grote tuin en kleine kinderen? Dan is het niet zonder risico om mee te doen aan ‘Maai mei niet’.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »