Prins William en prinses Kate vieren huwelijksverjaardag met nooit gepubliceerde trouwfoto

De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton vieren vandaag hun dertiende huwelijksverjaardag. Voor die gelegenheid delen ze een huwelijksportret dat nooit eerder gepubliceerd werd.

 

Meer krantenkoppen in België

Waarom worden meerderjarigen die riooldeksel van brug gooiden niet verdacht van moord?

De drie meerderjarigen die een riooldeksel van een snelwegbrug gooiden, zijn aangehouden. Opvallend: op verdenking van kwaadwillige belemmering van het verkeer, met de dood tot gevolg. Het parket was nochtans een moordonderzoek gestart. De twee minderjarigen worden aan de jeugdrechter overgedragen. Advocaat Grégory Everaert legt uit hoe dit kan en welke straf ze alsnog riskeren.

Lees meer »

Charles had te weinig tijd, Harry wilde niet in een residentie van het koningshuis slapen: water blijft diep tussen vader en zoon

Het recente bezoek van prins Harry (39) aan het Verenigd Koninkrijk blijft de gemoederen beroeren in de Britse pers. Dat er geen ontmoeting met koning Charles (75) op de planning stond, roept veel vraagtekens op. Volgens ‘The Sunday Times’ was Harry erg aangedaan omdat z’n vader geen tijd had. Bronnen uit het kamp van de vorst zeggen dan weer dat

Lees meer »

Nieuwe McDonald’s is godsgeschenk voor Dirk die spijsverteringsziekte heeft: “Ik ga vijf keer per week naar mijn favoriete hamburgerrestaurant, het is een droom dat er nu één hier is”

Donderdagochtend opende de nieuwe McDonald’s in Ingelmunster de deuren. Dit tot grote vreugde van Dirk De Baene, die wekelijks een vijftal keer in één van de vestigingen van zijn favoriete restaurant van hamburgers en frieten smult. “Vroeger moest ik naar Roeselare of Kortrijk. Nu is er een McDonald’s op één kilometer van mijn huis”, glundert de 58-jarige Ingelmunstenaar die een

Lees meer »

Koppel uit Brakel opent op 17 mei broodjeszaak Marlyn op de Bosmolens: “Straks komen we ook dichter wonen”

Vrijdag 17 mei opent in de Meensesteenweg 188/1 een nieuwe zaak. En eentje met een verhaal. De uitbaters zijn afkomstig uit Brakel, maar vonden in het pand waar tot voor kort Optiek-huis was ondergebracht de ideale locatie om hun droom te verwezenlijken.
The post Koppel uit Brakel opent op 17 mei broodjeszaak Marlyn op de Bosmolens: “Straks komen we

Lees meer »

LIVE. Trucker was ooggetuige van drieste aanval in Normandië: “Cipier lag op de grond, met bebloede handen aan zijn hoofd”

Twee cipiers werden doodgeschoten, twee anderen verkeren in kritieke toestand. Dat is de zware balans van een raid in het Franse departement Eure (Normandië) gisterochtend op een busje dat gedetineerden vervoert. De gevangene, de 30-jarige crimineel Mohamed Amra, kon zo ontsnappen. Inmiddels zijn twee uitgebrande voertuigen teruggevonden, maar de daders en de gevangene zijn nog altijd op de vlucht. De

Lees meer »

Weekendje weg en marktbonnen voor winnaars ‘Maand van de Markt’

De Maand van de Markt, waarbij de provincie West-Vlaanderen en de gemeente Zedelgem de wekelijkse markt in de kijker willen plaatsen, liep in april op het marktpleintje van Sint-Elooi De Leeuw in Zedelgem.
The post Weekendje weg en marktbonnen voor winnaars ‘Maand van de Markt’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Europese leiders veroordelen aanslag tegen Fico: “Laffe aanval”

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen veroordeelt de “verachtelijke aanval” op de Slovaakse premier Robert Fico. “Zulke geweldplegingen hebben geen plaats in onze samenleving en ondermijnen de democratie, ons waardevolste goed”, schrijft ze in een boodschap op X, het vroegere Twitter. Europese Raadsvoorzitter Charles Michel zegt gechoqueerd te zijn.

Lees meer »