Politie Kortrijk betrapt dief op heterdaad terwijl hij e-step steelt

De politie van Kortrijk heeft een dief kunnen betrappen die een elektrische step aan het stelen was. De meerderjarige man is opgepakt en aangehouden. Hij kan mogelijk ook gelinkt worden aan 10 andere diefstallen van fietsen en steps. 

Meer krantenkoppen in België

Joost Klein nog wel aanwezig in Malmö: zanger gespot in hotel

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Vijf soldaten gedood in Irak

Een officier van het Iraakse leger en vier soldaten zijn maandag om het leven gekomen bij een aanval op een legerpost in de Iraakse provincie Salah ad Din. Dat hebben verantwoordelijken van het ministerie van Defensie gemeld.

Lees meer »

Opmerkelijk: Dortmund krijgt meer bonussen als het de Champions League-finale verliest dan wint

Borussia Dortmund plaatste zich dinsdagavond als eerste voor de Champions League-finale – ten koste van PSG en Mbappé dan nog. Een historische prestatie voor de Duitsers, maar het zit nu in een opmerkelijke situatie. Bij het verliezen van de finale tegen Real Madrid, krijgt Dortmund méér bonussen dan als het de finale wint. Het klinkt bijzonder tegenstrijdig, maar alles heeft

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin benoemt Michaïl Misjoestin opnieuw tot premier

De Russische president Vladimir Poetin heeft Michaïl Misjoestin (58) opnieuw benoemd tot premier. In Oekraïne heeft president Zelensky de baas van zijn persoonlijke veiligheidsdienst de laan uitgestuurd, nadat bekend werd dat er een Russisch complot was om hem te vermoorden. En Russische luchtafweer heeft verschillende Oekraïense drones onderschept in diverse Russische regio’s, zo is vannacht gemeld. Volg hier alle ontwikkelingen

Lees meer »

Komst van Park Ursus met 17 KMO-units moet lokale bedrijvigheid in Meulebeke stimuleren

Op de hoek van de Randweg en de Nijverheidstraat in Meulebeke, waar Intermat sinds 2006 zijn activiteiten uitoefende, begint Hexagon een nieuw hoofdstuk. De site wordt volledig gesloopt en omgevormd tot een bedrijvenpark met aantrekkelijke architectuur: een invulling die een economische boost zal geven aan de bedrijvigheid langs de Nijverheidsstraat.
The post Komst van Park Ursus met 17 KMO-units

Lees meer »