Madelon Vanzieleghem (37) nieuwe voorzitter van Lichtervelds Economisch Forum: “Ik heb er veel zin in”

Madelon Vanzieleghem werd onlangs voorgesteld als de nieuwe voorzitter van het Lichtervelds Economisch Forum. Ze neemt daarmee de taak over van Andy Vanparys.

Andy Vanparys, CEO van SCE is lid van het LEF sinds de oprichting in 2009, en werd voorzitter in februari 2020. Nu neemt Madelon Vanzieleghem (37), zaakvoerster van Den Gouden Appel de fakkel over. Op 17 april leidde ze haar eerste LEF-forum. “Ik heb er enorm veel zin in en zal er alles aan doen om Andy’s grote schoenen goed te vullen. In mijn hoofd heb ik al enkele nieuwe initiatieven die we kunnen verwezenlijken voor en met de Lichterveldse handelaars”, aldus kersverse voorzitter Madelon Vanzieleghem. “Er staat ook al heel wat op de planning van het LEF. Zo is er bijvoorbeeld op 25 juni het jaarlijkse LOT (Lichtervelds Ondernemers Treffen) dat plaatsvindt in De Bossneppe. En we plannen een interessante netwerkavond in het najaar, maar daarover kan ik nog niet veel vertellen.”

Overlegorgaan

Het Lichtervelds Economisch Forum (afgekort LEF) is het overlegorgaan dat de activiteiten en belangen van de industrie, handel en de dienstensector in Lichtervelde wil bevorderen. Het wil de aantrekkingskracht van de gemeente als handelscentrum stimuleren en een zo groot mogelijke tewerkstellingsgraad nastreven. (JW)

The post Madelon Vanzieleghem (37) nieuwe voorzitter van Lichtervelds Economisch Forum: “Ik heb er veel zin in” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hoe Julie Vanloo op haar 31ste haar American dream waarmaakte

De droom is uitgekomen: Julie Vanloo (31) heeft in de nacht van dinsdag op woensdag haar debuut gemaakt in de WNBA. Met de Washington Mystics verloor ze wel haar eerste wedstrijd, maar na het parcours dat Vanloo de afgelopen jaren heeft afgelegd, is dat maar bijzaak. Dat ‘JLOO’ op haar 31ste eindelijk de WNBA heeft gehaald, daar draait het om.<br

Lees meer »

“Ik ben al van 23 baby’s ‘tante’”: Dina Tersago bezoekt boeren van voorbije 20 jaar in speciale editie van ‘Boer zkt vrouw’

Exact 20 jaar geleden hielp Dina Tersago (45) de allereerste tien boeren aan een lief in ‘Boer zkt vrouw’. Tijd om eens langs te gaan bij tientallen ex-deelnemers. Vanaf dinsdag 28 mei – net voor de grote ontknoping van het zestiende seizoen – onthullen de boeren in een speciale jubileumreeks hoe het nu met hen gaat. Tegelijk stelt Dina zeven

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Lichamen van drie gijzelaars gevonden in tunnel in Gaza, onder wie Duitse festivalganger Shani Louk (22)

Volgens het Israëlische leger zijn de lichamen van drie vermiste gijzelaars teruggevonden in een tunnel in de Gazastrook. Het gaat onder meer om de Duitse vrouw Shani Louk (22). Zij werd 7 oktober ontvoerd op het Supernova-muziekfestival. België verhoogt de Palestijnse steun met vier miljoen euro. Minister Caroline Gennez (Vooruit) benadrukte het belang van deze bijdrage, vanwege de ernstige economische

Lees meer »

Will Smith over I Am Legend 2: “Het ziet er goed uit”

Will Smith heeft een update gegeven over het vervolg op de film I Am Legend uit 2007. Tijdens een persconferentie heeft de acteur laten weten onlangs een aantal weken door te hebben gebracht met Michael B. Jordan, die ook in het vervolg zal spelen, en “dat het er goed uitziet”.

Lees meer »

Zeven redenen waarom je vaak nog veel belastingen betaalt op je pensioen

Het is niet omdat je een pensioen krijgt van de overheid, dat je geen belastingen moeten betalen. Integendeel, gepensioneerde moeten soms nog veel bijbetalen wanneer ze hun aangifte indienen. De aanvullende gemeentebelasting en het systeem van de indexering zorgen er ook voor dat gepensioneerden soms hoge belastingen moet betalen. "Een hoger pensioen wordt ook zwaarder belast dan een hoger loon.

Lees meer »

20 Brusselse verenigingen willen dat aanleg nieuwe metrolijn wordt stilgelegd, komen zelf met alternatief

20 Brusselse verenigingen willen dat de werken aan Metro 3 worden stilgelegd. Ze zeggen dat de nieuwe metrolijn tussen het noorden en het zuiden van de stad onbetaalbaar is geworden. Ze hebben daarom zelf een uitgebreid alternatief voorstel uitgewerkt en willen vooral meer trams of premetro’s laten rijden."Dat is minder duur en zo gebruik je de bestaande infrastructuur", zo klinkt

Lees meer »

Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en degraderen uit de provinciale reeksen

De eindrondes in het provinciaal voetbal zitten er op. Er moest ook nog gewacht worden op de inschrijvingen van de verschillende ploegen. KSV Rumbeke promoveert niet via de interprovinciale eindronde, waardoor er geen extra stijger komt in de reeksen eronder. De voetbalbond bevestigde net de volgende stijgers en dalers.
The post Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en

Lees meer »

“Ik ben jong en ik doe wat ik wil”: Pauline Slangen spreekt klare taal na ‘korte romance’ met Olivier De Schacht

Pauline Slangen, Jamie-Lee Six, Jonatan Medart, Gerben Tuerlinckx en Malik Mohammed gaan op VTM GO ‘De strijd om goud’ aan. Iedereen vertegenwoordigt zijn/haar eigen provincie in vijf verschillende sportopdrachten. De reeks is in samenwerking met Sport Vlaanderen. “Vandaag moeten we moutainbiken in de bossen in Limburg, maar we zijn bijvoorbeeld ook al gaan boksen”, vertelt influencer Jamie-Lee.

Lees meer »