“Laat dat even indringen”: Kevin De Bruyne heeft met weer twee assists record in Premier League te pakken

Of hij de beste middenvelder is die de Premier League ooit gezien heeft, is voer voor discussie. Voor analist Jamie Redknapp alvast wel: “Hij doet dingen die je nog nooit gezien hebt.” Als assistgever, is er alvast geen twijfel. Dankzij z’n twee beslissende laatste passes gisteren in Nottingham (0-2), is Kevin De Bruyne (32) een Premier League-record rijker. 

Meer krantenkoppen in België

Uniek concert voor Indonesische straatkinderen

De vzw Anak Bangsa Indonesia organiseert op zondagnamiddag 2 juni in de Heilige Familiekerk op de Bosmolens in Izegem een uniek concert met ‘La Chapelle Sauvage’. De opbrengst gaat integraal naar wees- en straatkinderen in Surakarta in Indonesië.
The post Uniek concert voor Indonesische straatkinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zonder overname is licentie niet mogelijk”: KV Oostende heeft mirakel nodig om faillissement af te wenden

Vrijdag verschijnt KV Oostende voor het Belgisch Centrum voor Arbitrage in de Sportsector (C-Sar) om zijn licentiedossier voor te leggen. Op dit moment is de overname door Apex Capital Global echter van de baan en is er dus geen mogelijkheid om de licentie te behalen. Tijdelijk bewindvoerder Werner Van Oosterwyck geeft uitleg.
The post “Zonder overname is licentie niet

Lees meer »

Andenne in shock nadat lokale tieners trucker met rioolrooster doodden: “17-jarige daagde z’n vrienden uit”

De vijf tieners die een loodzwaar rioolrooster op de E42 gooiden waarbij een truckchauffeur overleed, waren onder invloed van drugs én alcohol. Een minderjarige daagde zijn vrienden uit om het rooster samen van de brug te gooien, al ontkent de jongen dat nu. De landelijke gemeente Andenne, waar de tieners wonen, reageert intussen geschokt. “Die gasten vormden eerder voor niemand

Lees meer »

Zulte Waregem staat voor metamorfose

Bij Zulte Waregem heeft de eerste ontgoocheling na de gemiste promotie plaatsgemaakt voor het pijnlijke besef dat er Essevee nog een jaar in het vagevuur wacht. Het belooft een boeiende zomer te worden aan de Gaverbeek.
The post Zulte Waregem staat voor metamorfose appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van ‘Miami Vice’-drugsincident tot gehaaide voetbalinvesteerder: wie is Standard-koper Josh Wander die zopas opzijgezet is?

Een Amerikaanse fraudezaak heeft grote impact op 777 Partners en mede-oprichter Josh Wander: de koper-eigenaar van Standard is uit het bestuur van de voetbalafdeling van 777 Partners gezet. Wie is de 42-jarige investeringskoning met trendy cap uit Miami die in de financiële wereld een gehaaide reputatie heeft en nu zijn voetbalrijk ondermijnd ziet?

Lees meer »