TERUGLEZEN GAZA. VS herzien wapenleveringen aan Israël – Hamas bestookt grenspost Kerem Shalom – VUB zal uit project met Israëlische instellingen stappen

Post Content 

Meer krantenkoppen in België

Waartoe kan dagvaarding Conner Rousseau leiden?

Waarom moet Conner Rousseau toch nog voor de rechter verschijnen? Er zijn een paar logische verklaringen en een paar vermoedens, maar duidelijk is er niets. Hoe dan ook is de dagvaarding geen goede zaak voor de Roma-gemeenschap, de politiek en voor Rousseau zelf.

Lees meer »

Na geweigerde interviews, 60 kg gewichtsverlies en mislukte comeback: Bert Voordeckers probeert het opnieuw in ‘Sing Again’

Het was even met de ogen knipperen voor de juryleden in ‘Sing Again’, maar het was wel degelijk Bert Voordeckers (58) die voor hen stond. Zijn stem blijft zeer herkenbaar, maar sinds hij derde werd in het allereerste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ verloor hij maar liefst 60 kilo. Om medische redenen, vertelt hij in een uitgebreid interview over

Lees meer »

Vrouw uit Menen slaat partner met bierflesje op het hoofd: “Hij bleef maar duwen en slaan”

Een ex-koppel uit Menen riskeert tot 1 jaar cel voor wederzijdse slagen aan elkaar. Als reactie op onophoudelijk slaan en duwen van haar partner sloeg de 52-jarige vrouw met een bierflesje op zijn hoofd. “Wettige zelfverdediging”, vond haar advocaat.
The post Vrouw uit Menen slaat partner met bierflesje op het hoofd: “Hij bleef maar duwen en slaan” appeared first

Lees meer »

Open VLD zet 70 meter lange ‘Muur van AI’ in Ieper: “Tonen dat we artificiële intelligentie omarmen”

Op een kruispunt in Ieper heeft Open VLD een 70 meter lange muur met verkiezingsaffiches geplaatst. Niet alleen als stunt, maar ook om het geloof in artificiële intelligentie te prediken. “AI is een van de technologieën van de toekomst”, zeggen lijsttrekkers Jasper Pillen en Vincent Van Quickenborne.
The post Open VLD zet 70 meter lange ‘Muur van AI’ in

Lees meer »

De Croo heeft “emotioneel gesprek” gehad met radiopresentator die opriep om hem “neer te knallen”: “Hij begrijpt dat hij te ver is gegaan”

De presentator van de lokale radiozender Waregem1 “heeft een rode lijn overschreden” door luisteraars op te roepen om Alexander De Croo (Open Vld) “neer te knallen”. Dat heeft de premier gezegd aan onze collega’s van het radionieuws in zijn eerste reactie op het incident. “Ik heb hem gisteren op eigen initiatief gebeld. Hij begrijpt dat hij te ver is gegaan”,

Lees meer »

Thierry Beyts pakt nu uit met boek over duistere Brugse verledens

Thierry Beyts (73) heeft een tweede boek geschreven, Duistere Brugse Verledens. Eerder al pakte deze Bruggeling uit met Tijdloze Brugse Verledens, waarin hij bekende Bruggelingen als Anne De Beir, Louis De Potter, Guido Gezelle, Jules Du Jardin, Andre De Meulemeester en Michel Van Maele in fictieve gesprekken aan het woord liet.
The post Thierry Beyts pakt nu uit met

Lees meer »

Stad Diksmuide toont ondernemers troeven

Het gemeentebestuur van Diksmuide heeft voor iedereen die met toerisme en economie bezig is een overzicht gepresenteerd van de inspanningen die daarvoor worden gedaan, en de mogelijkheden die daaruit voortvloeien.
The post Stad Diksmuide toont ondernemers troeven appeared first on KW.be.

Lees meer »