Russische journalisten gearresteerd omdat ze filmpjes maakten voor team van Navalny

Op zaterdag zijn twee Russische journalisten gearresteerd in Rusland omdat ze betrokken waren bij het maken van video’s voor het team van de overleden Kremlin-criticus Aleksej Navalny. Ze worden beschuldigd van “extremisme”, volgens het Amerikaanse persbureau Associated Press, waar een van de twee eerder heeft gewerkt. 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem

Zondag vierde Jo Vally niet enkel moederdag, maar ook zijn cd-/vinylvoorstelling ‘45/65’ bij Arno Depoorter en Yannick Haerins in de orangerie van het Kasteel van Eernegem. Zo’n 150 mensen waren present.
The post IN BEELD – Ipads geraakten overhit tijdens zwoele, maar wél uiterst geslaagde shownamiddag ‘45/65’ van Jo Vally in Kasteel van Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sportieve workshops voor het goede doel in oude kazernesite in Sijsele

Op zaterdag 18 mei organiseren vier studentes uit de Brugse regio op de oude kazernesite in Sijsele het evenement ‘Bond & Beyond Experience’. Bedrijven en vriendengroepen kunnen er een dag vol sportieve workshops, games en een afterparty beleven ten voordele van Think Pink, de nationale borstkankercampagne.
The post Sportieve workshops voor het goede doel in oude kazernesite in Sijsele

Lees meer »

Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven, moet je beseffen dat je niet alles zelf kan en weet”

Every day is a school day. Neem dat maar letterlijk. Als je de schoolbanken verlaat, is het leerproces bijlange nog niet voorbij. Meer zelfs, soms begint het pas écht eens je je eerste stappen op de werkvloer zet. Bedrijven omarmen en cultiveren deze evolutie.
The post Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven,

Lees meer »

Gerenoveerde Sint-Gertrudiskerk in Bovekerke schittert weer

Na maanden van zorgvuldige restauratiewerkzaamheden is de Sint-Gertrudiskerk in Bovekerke feestelijk heringewijd met een eucharistieviering. Na de viering werden alle inwoners uitgenodigd voor een receptie, georganiseerd door het kerkbestuur van Bovekerke en het gemeentebestuur.
The post Gerenoveerde Sint-Gertrudiskerk in Bovekerke schittert weer appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Verschijnt Joost Klein vanavond wel op podium? Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident: “We ondervragen de betrokken personen”

De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek naar het incident rond zanger Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival. Er is nog geen formele melding over binnengekomen, maar de politie ondervraagt “de betrokken personen” rond het incident om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Joost Klein was niet te zien bij

Lees meer »