Ook als vijftigers blijven ‘super models’ Evangelista, Turlington, Crawford en Campbell stralen: unieke reünie

De legendarische groep supermodellen – bestaande uit Naomi Campbell (53), Cindy Crawford (58), Linda Evangelista (58) en Christy Turlington (55) – kwam op zondag 21 april in West Hollywood samen om hun documentaire ‘The Super Models’ op Apple TV+ in de kijker te zetten. “Deze serie is de viering van onze vriendschap, dromen en doorzettingsvermogen.” 

Meer krantenkoppen in België

Een Hart voor West-Vlaanderen schenkt € 5.000 aan project Be-Strong van vzw Habbekrats

Een Hart voor West-Vlaanderen steunt projecten die zich inzetten voor kanszoekende kinderen en jongeren. Uit de nieuwe projecten die zich kandidaat stelden voor 2024 werden er 33 geselecteerd, waaronder Be-Strong van vzw Habbekrats. Het wekelijks project dompelt Kortrijkse kinderen en jongeren via een kwalitatieve training onder in de wereld van boksen en fitnessen om zo fysiek en mentaal weerbaarder te

Lees meer »

Onder invloed van lachgas meermaals toegeslagen op snelwegbrug

Ze waren onder invloed van lachgas en niet aan hun proefstuk toe, de vijf hangjongeren die afgelopen weekend op een snelwegbrug boven de E42 een loodzwaar riooldeksel doelbewust naar beneden lieten bengelen. Nadat bleek dat de Roemeense trucker Gheorghe Tibil (50) het niet had overleefd, stapte een van hen zondagavond beschaamd naar de politie.

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-GENK (za, 20u45). Interim-trainer Olivieri na vertrek Vrancken: “Doelstelling blijft onveranderd” – Debast aanvoerder bij RSCA

Zaterdagavond ontvangt Anderlecht Racing Genk in het Lotto Park. Paars-wit is nog altijd op jacht naar zijn volgende landstitel. Bij een overwinning klimt het (voorlopig) over Club Brugge naar de leiding in de Champions Play-Off. Kan Genk, zonder trainer Wouter Vrancken, iets rapen in Anderlecht? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf, familie: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zelf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »

Nico Van Oost is nieuwe commissaris in Ieper: “Ik wou naar het leger, maar de rij bij de Rijkswacht was korter”

Nico Van Oost is de nieuwe politiecommissaris voor Ieper centrum. De Poperingenaar doorzwom al heel wat politionele watertjes, maar steeds met een doel voor ogen. “Ik heb mijn ambitie nooit onder stoelen of banken gestoken. Alles wat ik deed in mijn carrière heeft geleid tot dit punt”, zegt Nico Van Oost, die met de Kattenstoet afgelopen weekend meteen stevige kost

Lees meer »

Gullegems wereldmuziekfestival Kokopelli eindigt in zondvloed

Ruim 7.500 bezoekers en twee dagen lang zwoele sfeer en amusement. Wereldmuziekfestival Kokopelli in Gullegem was weer een topper en een feestje voor jong en oud. “Jammer dat de feestvierders op zondagavond al om 20.30 uur huiswaarts moesten nadat ze een ware zondvloed over zich heen kregen”, zegt communicatiemedewerkster Janne Debrouwere.
The post Gullegems wereldmuziekfestival Kokopelli eindigt in zondvloed

Lees meer »

Bankier schoolt zich om tot aannemer: “We willen mensen met (ver)bouwplannen compleet ontzorgen”

Na een carrière van tien jaar als private banker en bankdirecteur slaat Alex Van Hulle een nieuwe professionele weg in. De Gistelnaar zet zijn schouders onder Bowers.be, een bouw- en installatiebedrijf dat volop de duurzame energiekaart trekt. “Wij willen mensen met (ver)bouwplannen ontzorgen.”
The post Bankier schoolt zich om tot aannemer: “We willen mensen met (ver)bouwplannen compleet ontzorgen” appeared

Lees meer »

Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust

De toeristische sector aan de kust kan tevreden terugblikken op het verlengde Hemelvaartweekend. Volgens provinciebedrijf Westtoer werden dankzij het zonnige lenteweer 700.000 toeristische overnachtingen en 550.000 dagtoeristen genoteerd. Tijdens hun lentevakantie trokken ook heel wat Franstalige Belgen naar de kust.
The post Zonnig weer zorgt voor topweekend aan de kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Joost Klein mag voorlopig niet repeteren voor finale Songfestival na ‘incident’: Zweedse omroep spreekt over “fysieke confrontatie”

Joost Klein is vrijdagmiddag de grote afwezige bij de generale repetitie voor de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag. De EBU liet weten in een statement dat er zich een incident met de Nederlander heeft voorgedaan. “Hij zal daarom tot nader order niet repeteren.” Alle partijen houden voorlopig de lippen stijf op elkaar, enkel AvoTros gaf een korte mededeling aan de

Lees meer »