LIVEBLOG GENK-CLUB. Het gaat plots hard in Genk: Thiago telt Limburgers volledig uit en maakt er 0-3 van

Club Brugge zakt vol vertrouwen af naar Genk na de 4-0-zege in Brugge eerder deze week. Kunnen de Limburgers in eigen huis de rekening vereffenen? Of stoomt blauw-zwart gewoon door? Mis niets van de clash in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Veel vragen bij os die in schroeiende hitte kar trekt in Kattenstoet: “Is dit wel verantwoord?”

Afgelopen zondag 12 mei zakten volgens het stadsbestuur niet minder dan 55.000 mensen af naar de 46ste editie van de Kattenstoet. Wie zelf meestapte in het evenement zal de hitte die er heerste wellicht niet snel vergeten. Ook os Medard, die een kar vol mensen vooruit trok, had het snikheet. Dat stootte heel wat toeschouwers tegen de borst. “Diermishandeling, een

Lees meer »

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Tadej Pogacar prijkt in het roze aan de gevel van supporterslokaal in Wervik

Aan de gevel van sfeercafé Black Pearl op het Sint-Maartensplein in Wervik prijkt een kleurrijk bord met wielerkampioen Tadej Pogacar in het roze. De Sloveen draagt momenteel de roze leiderstrui in de Giro. Black Pearl is het clublokaal van zijn fanclub de Pogiboys.
The post Tadej Pogacar prijkt in het roze aan de gevel van supporterslokaal in Wervik appeared

Lees meer »

De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes

De competities in het zaalvoetbal zitten erop en De Plakkers kunnen terugblikken op een mooi seizoen. De eerste ploeg promoveert naar tweede nationale. Het derde team greep de titel en speelt na de zomer in tweede provinciale. En straks komen er nog twee mannenploegen bij.
The post De Plakkers boeken in het zaalvoetbal dubbel succes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verreiker gaat volledig in vlammen op door hoog oliepeil

Een verreiker is op de R32 in Beveren zondagmorgen volledig in vlammen opgegaan als gevolg van een te hoog oliepeil. De bestuurder kon het voertuig op tijd aan de kant zetten, er raakte niemand gewond.
The post Verreiker gaat volledig in vlammen op door hoog oliepeil appeared first on KW.be.

Lees meer »

Portugese omroep beschuldigt EBU van discriminatie: optreden van iolanda pas later online gezet omwille van “pro-Palestijnse elementen” op haar nagels

Er blijft kritiek komen op de finale van het Eurovisiesongfestival. Ook de Portugese omroep RTP blijkt kwaad te zijn op de EBU. Volgens de omroep werd het optreden van hun inzending met vertraging op YouTube gezet omdat er “pro-Palestijnse elementen” in de act waren verwerkt. Wie goed oplette, merkte inderdaad een Palestijnse vlag op in de nagellak van de zangeres.

Lees meer »