LIVEBLOG CERCLE-ANDERLECHT. Schmeichel en Dreyer ontbreken dan toch bij paars-wit, Coosemans maakt basisdebuut

Koploper Anderlecht gaat op bezoek bij Cercle. Trekt paars-wit net als in Brussel aan het langste eind en zet het zo een nieuwe stap richting de titel? Volg het duel op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Brugs archivaris Jan Anseeuw neemt al een kwarteeuw deel aan Heilig Bloedprocessie: “Eerste keer was een traumatische ervaring”

Waarom ik al 25 jaar mee opstap met de Heilig Bloedprocessie in Brugge? Voor het familiegevoel, het is een vorm van Brugse trots om deel uit te maken van die gemeenschap van organisatoren en figuranten”, zegt de Brugse stadsarchivaris Jan Anseeuw.
The post Brugs archivaris Jan Anseeuw neemt al een kwarteeuw deel aan Heilig Bloedprocessie: “Eerste keer was een

Lees meer »

Kapster Elena mocht het haar van Songfestival-winnaar Nemo stylen: “Ik had soms een beetje compassie met de zangeres van Israël”

Voor de derde keer mocht kapster Elena Zimina uit Izegem de kapsels van de Eurovisiesongfestival-kandidaten te verzorgen. Afgelopen weekend vertoefde ze dus nog in Malmö (Zweden), waar de 68e editie van het Songfestival plaatsvond. Het werd uiteindelijk een zeer bewogen editie – niet in het minst door de diskwalificatie van Nederland en de deelname van Israël – en dat heeft

Lees meer »

Terras sportkaffee J&J is klaar

Na het zweten weer wat vocht inslaan? Voortaan kan je bij Sportkaffee J&J in sportcentrum Zomerloos ook op het ruime buitenterras terecht. Het zonnige stekje werd officieel ingehuldigd. Joke Bullynck (51) en Jean Jonckheere (50) zijn al sinds 2017 uitbaters van de horecazaak gekoppeld aan het sportcentrum. Sportkaffee J&J is voor een pak verenigingen en
The post Terras sportkaffee

Lees meer »