Voor net geen 3 miljoen euro koop je dit Schots eiland, inclusief kudde schapen en een pub

Zeven huizen, een pub én een kudde schapen. Dat kan je allemaal krijgen voor net geen 3 miljoen euro als je het Schotse privé-eiland Sanda koopt.

 

Meer krantenkoppen in België

Sparta Dikkebus grijpt net naast promotie

De Spartanen van Dikkebus zijn er net niet in geslaagd om een ticket te veroveren naar tweede provinciale. In de eerste ronde van de eindronde verloren ze na strafschoppen van Daring Ruddervoorde.
The post Sparta Dikkebus grijpt net naast promotie appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Niemand heeft ons of Ellie iets gevraagd”: ouders in shock na mogelijk grensoverschrijdend gedrag op jeugdkamp

Het nieuws dat het parket Halle-Vilvoorde een onderzoek is gestart naar mogelijk grensoverschrijdend gedrag op een jeugdkamp, komt als een schok aan bij Stijn en Lise uit Londerzeel. Hun 6-jarig dochtertje zat in het bewuste groepje met de geschorste monitor. Ze waren compleet verrast toen ze op de laatste kampdag via e-mail op de hoogte werden gebracht door de organisatie.

Lees meer »

Lux festival met Raymond van het Groenewoud en De Ketnetband

Op vrijdag 10 mei is er Lux Live en op zaterdag 11 mei Lux Play in Rollegem. Dit is het tweeluik van het Lux festival 2024. “Met Lux Live gaan we voor spetterende live-optredens en met Lux Play benadrukken we nog meer dat kinderen zich die dag helemaal kunnen uitleven in Rollegem”, aldus Bert Vanneste, voorzitter van vzw Lux. De

Lees meer »

“Penalty is onbegrijpelijk”: De Cuyper haalt uit naar ref, ‘dader’ Mechele wordt getroost door ploegmaats

Uiteraard bedroefde gezichten bij Club Brugge, na de match tegen Fiorentina. En vooral Brandon Mechele moest getroost worden. Hij veroorzaakte in het slot een penalty, waardoor de droom om de finale in de Conference League te bereiken uit elkaar spatte. De Cuyper was het achteraf niet eens met de beslissing van de ref: “Hij floot de hele wedstrijd zo’n fouten

Lees meer »

Ook oud-spelers Winkel Sport komen afscheid nemen van Geert Cool

Zaterdagavond speelde Winkel Sport de laatste thuiswedstrijd in eerste nationale. Het afscheid van sponsor Geert Cool betekent ook het einde van voetbal op dat niveau in Sint-Eloois-Winkel. Voor de gelegenheid waren ook nog wat oud-spelers afgezakt naar Winkel Sport, daarvoor had oud-aanvoerder Christ Himpe gezorgd.
The post Ook oud-spelers Winkel Sport komen afscheid nemen van Geert Cool appeared first

Lees meer »

Lieven (73) zwaait af als voorzitter van kerkfabriek Sint-Victor in Proven

Na 23 jaar als lid en 18 jaar als voorzitter van kerkfabriek Sint-Victor in Proven nam Lieven Top afscheid tijdens een gebedsdienst. Het ereteken Sint-Donatianus van het bisdom Brugge staat hem mooi, maar Lieven vreest dat er alsmaar minder mensen willen toetreden tot de kerkfabriek om de goederen van de parochie te beheren.
The post Lieven (73) zwaait af

Lees meer »

Cholera treft nu ook Mayotte na uitbraak op Comoren

In Mayotte, een Frans overzees departement in de Indische Oceaan, zijn al 65 mensen getroffen door cholera. Dat meldt de Franse minister van Volksgezondheid. De cholera-epidemie verspreidde zich naar Mayotte door een uitbraak op de nabijgelegen Unie der Comoren.

Lees meer »