“Als de kiezer nee zegt, dan stopt het”: Conner Rousseau voor het eerst sinds lange tijd weer in actuaprogramma

Voor het eerst in enkele maanden zat Vooruit-kopstuk Conner Rousseau nog eens in een actualiteitsprogramma op tv. In De afspraak maakte hij duidelijk dat het goed gaat. “Ik voel heel veel steun van de mensen.” Aan de kiezer om te tonen of er nood is aan Rousseau in de politiek, zo zei hij. “Als de kiezer nee zegt, dan stopt het.”

 

Meer krantenkoppen in België

Massaal veel adoptieaanvragen voor geiten die piepklein eilandje overbevolken: “De respons is geweldig”

Er was eens een klein Italiaans eilandje genaamd Alicudi, dat al een twintigtal jaar overbevolkt werd door geiten. De burgemeester van het desbetreffende eiland kwam met een bijzonder creatieve oplossing: hij lanceerde een campagne waarbij hij het zeshonderdtal geiten ter adoptie stelde. De campagne blijkt nu een enorm succes te zijn, zo schrijft ‘The Guardian’.

Lees meer »

“Mijn relatie met Ella Leyers was een belangrijke levensles”: de openhartigste bekentenissen van BV’s in podcasts

Verdient een BV veel geld, intieme bekentenissen over het vaderschap en het trauma van een scheiding: het zijn onderwerpen die bekende Vlamingen liever niet delen met het publiek. Toch lijken in podcasts al die remmingen weg te vallen. Onder meer Rik Verheye (37), Average Rob (33), Tom Waes (55) en Lotte Vanwezemael (31) laten het achterste van hun tong zien.

Lees meer »

Van mails samenvatten tot je verloren bril zoeken: Google versterkt al zijn producten met AI

Google gaat zowat al z’n producten uitrusten met artificiële intelligentie. Dat is vanavond bekendgemaakt op een conferentie van het bedrijf. Wie een zoekopdracht ingeeft in Google, zal binnenkort antwoorden krijgen van het AI-systeem. Google belooft ook veel meer een slimme assistent te worden, die je mails en online vergaderingen kan samenvatten, een weekmenu kan opstellen en zelfs je verloren bril

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid op gevangenentransport in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een gevangenentransport. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje met een gedetineerde klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de gevangene Mohammed A. – ook wel ‘De Vlieg’

Lees meer »