Tornado treft Omaha op week van Buffett-jamboree

15:53 Een week voor er het drukst gevolgde beleggersevent in de wereld plaatsvindt, houdt een tornado zwaar huis in Omaha, de thuishavan van Warren Buffett. 

Meer krantenkoppen in België

De Kroatische vriendenclub die per toeval in Malmö belandde en met “een afdankertje” Europa verovert: het onwaarschijnlijke verhaal van ‘Baby Lasagna’

Een mix van Rammstein, balkan en James Cooke. Marko Puriši? schreef een liedje op zijn slaapkamer en raakte als ‘Baby Lasagna’ aanvankelijk niet door de voorrondes. Het lot zette die fout recht en de piraat zeilde met zijn broer op drums en zijn verloofde als regisseuse naar Malmö. Kroatië kwam als vriendenclub en zong van bij de eerste repetitie van

Lees meer »

Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep”

Bart is de oom van Maaike Cafmeyer, maar werd in regio Ieper vooral bekend als regisseur van de Kattenstoet. Op het einde van zijn negende en laatste stoet werd hij verrast door een nieuwe wagen.
The post Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Regering hoopt met goedkope stroom investering ArcelorMittal naar Gent te halen

De federale regering biedt staalproducent ArcelorMittal goedkope elektriciteit aan in de hoop het bedrijf zo te overtuigen een belangrijke investering te plannen in de Gentse vestiging. ArcelorMittal plande een miljardeninvestering in nieuwe duurzame ovens in de Gentse haven, maar dreigt die over te hevelen naar Frankrijk. De Franse regering zou met een monstersubsidie van 1 miljard euro zwaaien.

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Hoe ernstig is blessure van Thiago? En hoe stoomt paars-wit zich klaar? Volg de aanloop naar de clash een hele week op HLN!

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »

Mama Romy en dochter Anna-Nina zijn beste vriendinnen: “Mijn dochter helpt me er altijd bovenop”

Op Moederdag worden de mama’s extra in de bloemetjes gezet. Ook voor Romy Maertens van schoonheidsinstituut Olijf Beauty Inside Out in Beitem wordt het even uitblazen. Romy en dochter Anna-Nina genieten straks allebei van een yogaweekend in Frankrijk.
The post Mama Romy en dochter Anna-Nina zijn beste vriendinnen: “Mijn dochter helpt me er altijd bovenop” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Nieuw record: “Oekraïense drone raakt Russische raffinaderij na tocht van 1.500 kilometer”

Een Oekraïense drone heeft 1.500 kilometer gevlogen vooraleer een Russische raffinaderij in de republiek Basjkirostan geraakt werd. “Een nieuw afstandsrecord”, liet een bron uit de Oekraïense defensiesector aan het Franse persbureau AFP weten. In een speech ter gelegenheid van de Dag van de Overwinning stelde de Russische president Vladimir Poetin dat zijn “strategische troepen altijd gevechtsklaar zijn”. Volg hier alle

Lees meer »

Plechtigheid en bloemenneerlegging bij herdenking einde WO II

Vandaag herdachten we 8 mei 1945, de datum die het einde markeert van de Tweede Wereldoorlog in Europa. Om 10.50 uur vond de jaarlijkse plechtigheid plaats bij het oorlogsmonument van Yvonne Serruys aan het VanderMerschplein Menen.
The post Plechtigheid en bloemenneerlegging bij herdenking einde WO II appeared first on KW.be.

Lees meer »