INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen? 

Meer krantenkoppen in België

Infomarkt over ontdubbeling drukke expresweg N58

In het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe organiseert het Agentschap Wegen en Verkeer vandaag, donderdag, van 17 tot 20 uur een infomarkt over de ontdubbeling van een deel van de drukke expresweg N58 in Geluwe. Aannemer wordt de NV Stadsbader uit Harelbeke. De werken zouden volgend jaar starten.
The post Infomarkt over ontdubbeling drukke expresweg N58 appeared

Lees meer »

Minister Hilde Crevits in Alveringem: “De 3,5 miljoen voor Stavele liggen opzij”

Vlaams minister Hilde Crevits was op maandag 20 mei op uitnodiging van de Alveringemse afdeling even in de Alveringemse deelgemeente Leisele. De minister vertelde dat de 3,5 miljoen voor beschermende maatregelen voor Stavele zeker zijn, dat ze denkt dat de provinciebesturen ook in de volgende legislatuur overeind blijven en dat ze tegen verplichte fusies is.
The post Minister Hilde

Lees meer »

Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet

Op donderdag 9 juni verzamelde beweging.net Roeselare voor de jaarlijkse Rerum Novarumviering. Tijdens de viering werd onder meer Eric Delzeyne in de bloemetjes gezet, voor zijn engagement van meer dan 60 jaar bij beweging.net.
The post Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man ernstig gewond na vriendenruzie in Rumbeke

Zaterdagavond liep in een woning langs de Groene-Herderstraat in Rumbeke een ruzie tussen twee vrienden volledig uit de hand. Een 51-jarige bewoner gaf er een 59-jarige man een pak slaag. De bewoner, die daarna een filmpje online lanceerde, werd opgepakt en verblijft inmiddels in de gevangenis.
The post Man ernstig gewond na vriendenruzie in Rumbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

SCHATTIG! Fidel (14 maanden) is jongste deelnemer aan de iconische Kattenstoet: “Hij sliep ‘s nachts als een roosje”

Duizenden mensen uit alle hoeken van België en ver daarbuiten kwamen op zondag 12 mei samen in Ieper om deel te nemen aan de iconische Kattenstoet. Er waren maar liefst 55.000 toeschouwers die de straten vulden om het unieke eerbetoon aan de katachtige te vieren. De jongste deelnemer aan de Kattenstoet was de 14 maanden oude Ieperling Fidel Vandenberghe.

Lees meer »