Vrachtwagen vat vuur op E17: twee rijstroken versperd

Op de E17, in de richting van Gent en ter hoogte van het voetbalstadion, is de achterkant van een vrachtwagen volledig uitgebrand. Het verkeer moet over één rijstrook.

 

Meer krantenkoppen in België

Dronken wegpiraat (19) vlucht voor politie en crasht in gevel van appartementsgebouw: “Hij verloor zelfs een band tijdens achtervolging”

Een 19-jarige wegpiraat uit Deinze richtte afgelopen nacht een ravage aan toen hij met zijn BMW crashte in de gevel van een appartementsgebouw in Aartrijke (Zedelgem). De man was even voordien weggevlucht voor de politie in Ichtegem. “Daarbij reed hij bijzonder roekeloos over de weg, aan hoge snelheid en verloor hij zelfs een band, nog voor het ongeval”, zegt Annemie

Lees meer »

LIVEBLOG. Blauw-zwart heeft nare herinneringen aan Turkse ref van dienst, die eind vorig jaar nog rake klappen kreeg op het veld

Club Brugge staat voor dé match van de waarheid tegen Fiorentina. Blauw-zwart moet in de halve finale van de Conference League in het eigen Jan Breydel een 3-2-achterstand uit de heenmatch in Firenze goedmaken. Krijgen we eindelijk nog eens een Belgische club in een Europese finale? Aan de Brugse sfeergroep North Fanatics zal het niet gelegen hebben: zij staken vannacht

Lees meer »

Obussen uit Brugse ringvaart gehaald

In de ringvaart in Brugge tussen de Gentpoort en de Kruispoort worden vandaag de eerder gevonden obussen geborgen.
The post Obussen uit Brugse ringvaart gehaald appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zonnepanelen op site Militair Hospitaal: “Belangrijke mijlpaal”

Energiehuis Oostende biedt advies en begeleiding aan particulieren en kmo’s voor de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Onlangs begeleidde Energiehuis Oostende de eigenaars van het Militair Hospitaal (VME) bij de installatie van zonnepanelen op de paviljoenen met erfgoedwaarde.
The post Zonnepanelen op site Militair Hospitaal: “Belangrijke mijlpaal” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boete voor moeder die beelden verspreidt van politie die zoontje (10) naar buiten dragen: “De verbalisanten zijn wel degelijk herkenbaar in beeld”

Een 47-jarige vrouw is in beroep veroordeeld tot een boete van 2.000 euro voor privacyinbreuken nadat ze via sociale media beelden verspreidde van de Oostendse politie die haar tienjarige zoontje bij haar kwam weghalen.
The post Boete voor moeder die beelden verspreidt van politie die zoontje (10) naar buiten dragen: “De verbalisanten zijn wel degelijk herkenbaar in beeld” appeared

Lees meer »

Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two

De finale van de play-offs in Top Division Two krijgt een droomaffiche. Niet alleen plaatsten de kampioenen van beide reeksen zich, bovendien wordt het de verhoopte derby tussen Oostkamp en Avanti Brugge.
The post Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

Celstraf voor vrouw die vriendjes pluimde met nepreisjes en Tomorrowland-tickets: “Ze pleegde zelfs feiten terwijl ze onder elektronisch toezicht stond”

Al sinds 2014 licht Kimberly C. (33) non-stop mensen op, onder andere via tweedehandswebsites. Na drie eerdere veroordelingen kreeg de Bruggelinge maandag opnieuw 40 maanden cel omdat ze meerdere vriendjes en hun familie geld aftroggelde met luxereisjes en vip-tickets voor Tomorrowland. De Brugse rechtbank beval haar onmiddellijke aanhouding.

Lees meer »

Brugs archivaris Jan Anseeuw neemt al een kwarteeuw deel aan Heilig Bloedprocessie: “Eerste keer was een traumatische ervaring”

Waarom ik al 25 jaar mee opstap met de Heilig Bloedprocessie in Brugge? Voor het familiegevoel, het is een vorm van Brugse trots om deel uit te maken van die gemeenschap van organisatoren en figuranten”, zegt de Brugse stadsarchivaris Jan Anseeuw.
The post Brugs archivaris Jan Anseeuw neemt al een kwarteeuw deel aan Heilig Bloedprocessie: “Eerste keer was een

Lees meer »

Werken aan kunstgrasterrein en mobiele kleedkamers gaan van start in Pittem

In Pittem gaan de werken aan het kunstgrasveld van start. In opdracht van het gemeentebestuur vormt Farys – die de sporthal beheert – het hoofdterrein om tot een kunstgrasterrein. De werken duren een achttal weken en moeten afgerond zijn tegen de start van het nieuwe voetbalseizoen in augustus 2024. Twee nieuwe, mobiele kleedkamercontainers vangen er binnenkort het tekort aan kleedkamers

Lees meer »