OPROEP. Na de glansrol van Monnie in ‘Nonkels’ Heb jij een naaktkat?

De nieuwste ster van ‘Nonkels 2’ is naaktkat Monnie. Maar zo’n poes vergt wel wat meer ‘onderhoud’ dan een gewone huis-tuin-en-keukenkat.

 

Meer krantenkoppen in België

VIVES EcoTeam opnieuw present op Shell Eco Marathon in Nogaro: Zo ver mogelijk rijden met zo weinig mogelijk energie

Het VIVES EcoTeam neemt dit jaar opnieuw deel aan de Shell Eco Marathon in Nogaro, een stad in het zuiden van Frankrijk, van 19 tot 24 mei. Ze zetten hiermee hun jaarlijkse traditie verder. Tijdens de wedstrijd worden studenten uitgedaagd om auto’s te bouwen die zo ver mogelijk kunnen rijden met zo weinig mogelijk energie.
The post VIVES EcoTeam

Lees meer »

LIVEBLOG ASTON VILLA-LIVERPOOL. Bezoekers opnieuw op voorsprong, nadat heroptredende Youri Tielemans voor gelijkmaker zorgde

Schrijft Aston Villa vanavond geschiedenis? Bij een zege tegen Liverpool speelt de club uit Birmingham voor het eerst Champions League sinds het seizoen 1982-83, toen heette het kampioenenbal nog Europacup 1. Youri Tielemans staat opnieuw in de basis, nadat hij op 27 april uitviel met een liesblessure. Volg de match in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Lieven (73) zwaait af als voorzitter van kerkfabriek Sint-Victor in Proven

Na 23 jaar als lid en 18 jaar als voorzitter van kerkfabriek Sint-Victor in Proven nam Lieven Top afscheid tijdens een gebedsdienst. Het ereteken Sint-Donatianus van het bisdom Brugge staat hem mooi, maar Lieven vreest dat er alsmaar minder mensen willen toetreden tot de kerkfabriek om de goederen van de parochie te beheren.
The post Lieven (73) zwaait af

Lees meer »

LIVE GAZA. “Absurde beslissing die moordenaars van Hamas beloont”: Israël niet te spreken over goedgekeurde VN-resolutie

De beslissing van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties om de rol van de Palestijnen binnen de VN te versterken, wordt fors bekritiseerd door de Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israel Katz. “De VN-lidstaten hebben een willekeurige, absurde en onsamenhangende beslissing genomen die de moordenaars van Hamas beloont”, schrijft hij op de sociaalnetwerksite X. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »

Opnieuw loopt Conservatief Brits parlementslid over naar Labour

Het Britse parlementslid Natalie Elphicke loopt over van de Conservatieve Partij naar Labour. “Onder premier Rishi Sunak zijn de Conservatieven een synoniem geworden voor incompetentie en verdeeldheid”, zegt Elphicke. Nog geen 2 weken geleden stapte met Dan Poulter ook al een ander Conservatief parlementslid over naar de grootste oppositiepartij.

Lees meer »

Restauratie eeuwenoud landboek van Dentergem

Vier jaar na de start van de restauratie van een 17de eeuw landboek van Dentergem is dat huzarenstukje helemaal af. Archivaris Elisabeth Blancke en archiefvrijwilliger Chris Folens zorgden voor een transcriptie.
The post Restauratie eeuwenoud landboek van Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Willy De Bouvrie stelt ‘Waregem-Wielerstad’ voor

Op vrijdag 17 mei 2024 om 19.00 uur in de Bibbox is het eindelijk zover: de langverwachte boekpresentatie van ‘Waregem Wielerstad’, geschreven door de gepassioneerde auteur Willy De Bouvrie. In een hartelijk gesprek heeft De Bouvrie zijn diepste inspiratiebronnen en visie op dit boek met ons gedeeld.
The post Willy De Bouvrie stelt ‘Waregem-Wielerstad’ voor appeared first on KW.be.

Lees meer »