Israëlische minister (47) raakt gewond bij auto-ongeval, beelden tonen hoe wagen op dak ligt

De Israëlische minister van Nationale Veiligheid Itamar Ben-Gvir (47) is eerder vandaag gewond geraakt bij een auto-ongeval. Op beelden die net na het ongeluk zijn genomen is te zien hoe de auto van de minister op zijn dak ligt. 

Meer krantenkoppen in België

Bruno Derveaux helpt RC Harelbeke over de streep

Op de allerlaatste speeldag kon RC Harelbeke alsnog het behoud realiseren. Het won bij de B-ploeg van Zulte-Waregem met 1-2 en verlengt zo het verblijf in tweede nationale afdeling amateurs.
The post Bruno Derveaux helpt RC Harelbeke over de streep appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klassegoals van Union en Anderlecht, tranen bij geblesseerde Thiago: alle JPL-hoogtepunten op een rij

Wat was het bij momenten genieten geblazen op de achtste speeldag van de play-offs. Met een slot aan 200 kilometer per uur in Club-Union – een match waar een klassegoal maar ook tranen vielen. Pareltjes waren er ook te bewonderen in Anderlecht-Genk, dat ook even onderbroken werd voor een eerbetoon. Bekijk hieronder alle hoogtepunten en samenvattingen van de speeldag.

Lees meer »

Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep”

Bart is de oom van Maaike Cafmeyer, maar werd in regio Ieper vooral bekend als regisseur van de Kattenstoet. Op het einde van zijn negende en laatste stoet werd hij verrast door een nieuwe wagen.
The post Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Ardooie?

Hoe goed ben jij op de hoogte van het reilen en zeilen in Ardooie? Jij weet als geen ander hoeveel water er in de watertoren van Koolskamp kan? Wanneer het Prinsenhof gebouwd werd? Waag dan je kans in deze op en top Ardooise quiz. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Ardooie? appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wat een leg is dit?”: Luke Littler lacht met drie missers van Michael Van Gerwen en jut publiek op

Wereldkampioen Luke Humphries (PDC-1) heeft in het Engelse Leeds de vijftiende nacht in de Premier League darts gewonnen. In de finale nam de 29-jarige Engelsman met het kleinste verschil, 6-5, de maat van de Nederlander Michael van Gerwen (PDC-3), die eveneens zeker is van een plaats in de play-offs. Maar het opvallendste moment van de avond speelde zich ongetwijfeld af

Lees meer »

Hamont-Achel wil dat Vlaamse natuurinspectie kappen van bomen door Fluvius onderzoekt: “Iedereen gelijk voor de wet”

Het stadsbestuur van Hamont-Achel heeft de Vlaamse natuurinspectie gevraagd om een onderzoek te openen naar het kappen van bomen langs de Beukenlaan. Die bomen werden door Fluvius geveld om aan de riolering te kunnen werken. Fluvius had daar een vergunning voor, maar heeft de voorwaarden van die vergunning niet gevolgd. Zo is er niet gecontroleerd of er nesten van vogels

Lees meer »

Nieuwe pontons zijn goedvoor 106 nieuwe ligplaatsen

VVW-Westhoek Nieuwpoort vierde een dubbel feest, met de feestelijke opening van de nieuwe pontons F en G – samen goed voor 106 nieuwe ligplaatsen – en de officiële start van het nieuwe vaarseizoen 2024.
The post Nieuwe pontons zijn goedvoor 106 nieuwe ligplaatsen appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Appartementsgebouw in Russisch Belgorod stort in, vermoedelijk na raketinslag: 17 gewonden

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod is een appartement ingestort, vermoedelijk na een raket- of bominslag. Er zou sprake zijn van minstens zeventien gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Kan Hamas nog een vuist maken tegen het Israëlische leger? Oud-kolonel Housen analyseert grondoffensief op Rafah

Het aangekondigde grondoffensief op de stad Rafah in het zuiden van Gaza lijkt begonnen. Wat kunnen de Israëlische troepen verwachten, hoe groot is het risico op nog meer burgerslachtoffers en zal Israël hiermee haar einddoel bereiken? Oud-kolonel en krijgskundige Roger Housen analyseert. “Israël moet beducht zijn: over een generatie zullen voor elk uitgeschakeld Hamas-lid tien nieuwe militanten opstaan.”

Lees meer »

Merel Theuninck (21) werkt aan digitale inclusie

Het digitaliseringsproces biedt voor de ene een schat aan makkelijke oplossingen maar voor de andere is het een bron van verwarring en frustratie. Tielt en Meulebeke hebben daarom besloten een helpende hand te reiken aan diegenen die achterblijven en hen extra hulp en ondersteuning te bieden om de digitale vaardigheden te verbeteren.
The post Merel Theuninck (21) werkt aan

Lees meer »