Poetin strijdvaardig tijdens herdenking WO II: “Niemand zal ons bedreigen”

Vandaag herdenkt Rusland de overwinning van de Sovjet-Unie op nazi-Duitsland. Poetin klonk strijdvaardig in zijn toespraak op het Rode Plein.

 

Meer krantenkoppen in België

“Elke euro wordt goed besteed”: Fietsen met Sep Vanmarcke en Bert De Backer tegen kinderarmoede

Op zaterdag 25 mei kan je samen met voormalig profwielrenners Sep Vanmarcke en Bert De Backer genieten van een social ride, georganiseerd door vzw Ride To Unite. Via drie verschillende fietstochten met afstanden van 51, 71 of 98 kilometer, zamelen ze opnieuw geld in voor Stichting Pelicano dat strijdt tegen kinderarmoede in ons land.
The post “Elke euro wordt

Lees meer »

Kleine Lowie (6) verliest strijd tegen hersentumor: “Je koos Moederkesdag om de vrijheid te nemen die je zo hard hebt verdiend”

Kleine superheld Lowie uit Zoersel is niet meer. Zestien maanden nadat er bij de jongen een agressieve hersentumor werd vastgesteld, stopte zijn leventje. Uitgerekend op Moederdag. Maar één ding is zeker: zijn ouders en zusje bezorgden hem in zijn palliatieve maanden de mooiste momenten van zijn leven. “We maken de prachtigste herinneringen en ik geloof dat ik momenteel intenser met

Lees meer »

KIJK. Dochter Rumer deelt hartverwarmende moment tussen Bruce Willis en kleindochter Louetta

Rumer Willis (35) heeft voor Moederdag een videomontage gedeeld van haar tweejarige dochter Louetta. En daarbij kan grootvader Bruce Willis (69)zeker ook niet ontbreken. Op bovenstaande beelden is de acteur te zien terwijl hij zijn kleindochter op zijn schoot heeft. Hij geniet duidelijk van het moment. Ook zijn ex-vrouw en de grootmoeder van Louetta, actrice Demi Moore (61), is op

Lees meer »

Politie onderzoekt schermutseling met Israëlische man aan station Brugge

Aan het station van Brugge zijn een Israëlische man en zijn dochter maandag betrokken geraakt bij een schermutseling. Dat bevestigt de lokale politiezone Brugge. In het station deed zich later nog een tweede incident voor.
The post Politie onderzoekt schermutseling met Israëlische man aan station Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Een vrouw uit De Panne moet in de strafrechtbank van Veurne komen getuigen over vermeende koperdiefstallen in appartementen die afgebroken werden in De Panne. Het is V. die twee mannen aan de galg praatte maar veel andere bewijzen zijn er niet. Daarom wil de rechter de vrouw nu horen.
The post ‘Bemoeizieke’ buurvrouw moet komen getuigen over vermeende koperdiefstallen

Lees meer »

Billie Eilish heeft nieuw album klaar: “Typisch Billie en toch vernieuwend”

De Amerikaanse popster Billie Eilish heeft een nieuw album klaar dat om middernacht wereldwijd is uitgekomen: ‘Hit me hard and soft’. Studio Brussel liet het album in première gisteravond al horen aan de Belgische fans. Eilish heeft haar 10 nieuwe nummers zelf ook al exclusief voorgesteld tijdens een luisterparty in New York. MNM-presentatrice Cato Peeters was erbij. "Billie werd uitzinnig

Lees meer »

Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt

De weergoden waren de Korte Ketenmarkt en de Lentedrink voor de Pittemse en Egemse inwoners ditmaal goed gezind, want de zon was duidelijk van de partij.
The post Zonnige Lentedrink en Korte Ketenmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »