Dit zijn alle plannen van alle Vlaamse partijen voor het landbouwbeleid: “We moeten stikstof volledig herbekijken”

Onze politieke redactie doorploegde honderden pagina’s om te checken: wat zijn de concrete plannen van alle Vlaamse partijen? Wat zijn hun ideeën en beloftes voor de verkiezingen van 9 juni op het vlak van landbouw? Lees het hier allemaal.

 

Meer krantenkoppen in België

“Bij ‘Belgium’s got talent’ dacht ik ook: wie ben ik om te jureren?”: Karen Damen geeft ‘Sing again’-jurylid Aaron Blommaert goede raad

Amper 21 lentes jong, maar Aaron Blommaert mag voor het eerst zetelen in de jury van een VTM-show. “Al hoor ik bij ‘Sing again’ de term jury niet graag, we zijn er vooral om het over ons te laten komen”, vertelt Aaron. Zelf nam hij deel aan ‘Ketnet musical’ en ‘The voice kids’, dus ervaring met talentenjachten bezit hij zeker

Lees meer »

Onbekende Vlamingen worden gedropt in de wildernis van het Hoge Noorden in nieuwe programma ‘Alone’

Moederziel alleen overleven in de wildernis: dat is het concept van het nieuwe programma ‘Alone’ van Play 4 en Streamz. Onbekende Vlamingen worden gedropt in een afgelegen gebied in het Hoge Noorden, zonder smartphone, zonder voedsel, zonder contact met andere kandidaten en zelfs zonder filmploeg. Wie dit “ultieme survivalavontuur” wil aangaan, kan zich vanaf nu inschrijven.

Lees meer »

NMBS zet kantoorcomplexen aan Brussel-Zuid te koop

De NMBS zoekt een koper voor vier kantoorcomplexen aan het station Brussel-Zuid, goed voor 150.000 vierkante meter. Dat schrijft ‘De Tijd’ vrijdag. Normaal zou het consortium dat de nieuwe hoofdzetel van de spoorwegmaatschappij mag bouwen, de sites overnemen.

Lees meer »

“Sodom en Gomorra”: foto toont hoe ravers in Nederlandse stad doodleuk orale seks hebben vlak voor café

In de Nederlandse stad Utrecht moeten ze nog altijd bekomen van de doortocht van enkele honderden kleurrijke ravers afgelopen weekend. Vooral een hallucinant beeld van een koppel dat schaamteloos een potje orale seks had op het voetpad voor een café, gaat over de tongen. “Er is veel gebeurd wat niet door de beugel kan”, verklaarde burgemeester Sharon Dijksma gisteren over

Lees meer »

Bouwplezier te huur bij Brickfun

De naam van hun bedrijfje zegt het helemaal: Brickfun4rent. Blokjesplezier te huur: Kristof en Wendy verhuren Lego-sets. “Niet iedereen wil of kan veel geld uitgeven aan iets wat je één keer maakt en dan weer in de doos stopt. Dus is dit een ideale oplossing”, klinkt het.
The post Bouwplezier te huur bij Brickfun appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klassegoals van Union en Anderlecht, tranen bij geblesseerde Thiago: alle JPL-hoogtepunten op een rij

Wat was het bij momenten genieten geblazen op de achtste speeldag van de play-offs. Met een slot aan 200 kilometer per uur in Club-Union – een match waar een klassegoal maar ook tranen vielen. Pareltjes waren er ook te bewonderen in Anderlecht-Genk, dat ook even onderbroken werd voor een eerbetoon. Bekijk hieronder alle hoogtepunten en samenvattingen van de speeldag.

Lees meer »

Obussen uit Brugse ringvaart gehaald

In de ringvaart in Brugge tussen de Gentpoort en de Kruispoort worden vandaag de eerder gevonden obussen geborgen.
The post Obussen uit Brugse ringvaart gehaald appeared first on KW.be.

Lees meer »

Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep”

Bart is de oom van Maaike Cafmeyer, maar werd in regio Ieper vooral bekend als regisseur van de Kattenstoet. Op het einde van zijn negende en laatste stoet werd hij verrast door een nieuwe wagen.
The post Regisseur Bart (68) overmand door emoties wanneer ‘zijn’ Kattenstoet hem verrast met speciale wagen: “Dit eerbetoon gaat diep” appeared first on KW.be.

Lees meer »