De winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’ is bekend: herbleef hier de grote finale

Het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ zit erop. Na een bloedstollende finale was het uiteindelijk Christophe die met de hoofdprijs ging lopen. Hij nam het in de finale op tegen drie andere kandidaten: Lucas uit team Laura, Laurens uit team Mathieu en Kobe uit team Koen. Christophe volgt Louise als winnaar en mag naar huis maar liefst 25.000 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Drie horecazaken in regio Poperinge zijn failliet

De horeca in de Westhoek kreeg enkele rake klappen. Drie horecazaken in de regio Poperinge zijn door de Ondernemingsrechtbank failliet verklaard: restaurant Paterstafel in Watou, sfeercafé Blue Pearl op de Grote Markt in Poperinge en restaurant Rust Roest in Roesbrugge.
The post Drie horecazaken in regio Poperinge zijn failliet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al minstens 100 doden bij zware overstromingen in Brazilië

Zeker 100 doden en 130 vermisten: dat is de voorlopige tol van de hevige regens die grote delen van de Braziliaanse deelstaat Rio Grande do Sul onder water zetten. Er worden nog steeds bewoners geëvacueerd, maar nieuw noodweer bemoeilijkt de reddingswerken. Voorlopig is het einde van de rampspoed nog niet in zicht, want voor dit weekend wordt er opnieuw regen

Lees meer »

BEKIJK – De kattenstoet in 100 beelden

Op zondag 12 mei trok de Kattenstoet opnieuw door Ieper. Verschillende duizenden toeschouwers juichten de katten toe. Onze fotograaf vatte stoet en toeschouwers in 100 beelden.
The post BEKIJK – De kattenstoet in 100 beelden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rino Maes start fietstocht naar Compostela met eerbetoon aan personeel az groeninge

Hartverwarmend en emotioneel was de officiële start van de fietstocht richting Santiago de Compostela aan az groeninge. Rino Maes (57), echtgenoot van Dominique Naessens, overleden op 5 juli 2023 aan kanker, bracht er samen met een 100-tal vrienden, familie en collega’s een eerbetoon aan de dienst Oncologie en Spoed.
The post Rino Maes start fietstocht naar Compostela met eerbetoon

Lees meer »

KIJK. Relatie nooit officieel bevestigd, maar Bradley Cooper deelt innige kus met Gigi Hadid op concert van Taylor Swift

Model Gigi Hadid (29) ging in Parijs naar het optreden kijken van haar goede vriendin Taylor Swift. Voor de gelegenheid nam ze acteur Bradley Cooper (49) mee. De twee genoten duidelijk van concert en van elkaars gezelschap. Bradley en Gigi werden voor het eerst samen gespot in oktober 2023, maar hebben hun relatie tot nu toe nog niet officieel bevestigd.

Lees meer »