Waalse regering gaat in beroep tegen Vlaamse vergunning voor Brussels Airport

De Waalse regering gaat wel degelijk beroep aantekenen tegen de nieuwe vergunning die Vlaanderen op 29 maart heeft afgeleverd voor Brussels Airport. Dat heeft ze donderdag aangekondigd.

 

Meer krantenkoppen in België

Koppel uit Brakel opent op 17 mei broodjeszaak Marlyn op de Bosmolens: “Straks komen we ook dichter wonen”

Vrijdag 17 mei opent in de Meensesteenweg 188/1 een nieuwe zaak. En eentje met een verhaal. De uitbaters zijn afkomstig uit Brakel, maar vonden in het pand waar tot voor kort Optiek-huis was ondergebracht de ideale locatie om hun droom te verwezenlijken.
The post Koppel uit Brakel opent op 17 mei broodjeszaak Marlyn op de Bosmolens: “Straks komen we

Lees meer »

Jacques Vermeulen exposeert

Van donderdag 16 tot zondag 19 mei organiseert kunstfotograaf Jacques Vermeulen (56) zijn eerste solotentoonstelling in Antwerpen. In zijn werk laat hij zich vaak inspireren door de zee en daarmee viel hij al meermaals in de prijzen.
The post Jacques Vermeulen exposeert appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dames WTC Julius Caesar van start

De dames van wielertoeristenclub Julius Caesar haspelden onlangs de eerste kilometers van het nieuwe seizoen af. Ze verzamelen elke woensdagavond om 19.30 uur aan clublokaal café De Loobrug.
The post Dames WTC Julius Caesar van start appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van belastingbrief tot verkeersboete in één digitale portefeuille: wat kan je ermee en hoe veilig is de nieuwe app MyGov.be?

Vandaag is de nieuwe digitale portefeuille MyGov.be gelanceerd. De app kan door iedereen worden gedownload. Identiteitskaart, doktersbriefjes, zelfs je geboorteakte en diploma’s, samen op één plek in je smartphone. Staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) legt uit hoe de app een belangrijke rol zal spelen in je dagelijkse leven. “Via de app kunnen alle mogelijke documenten, attesten en bewijzen worden

Lees meer »

Etienne en Magda zijn vijftig jaar getrouwd

Magda Vangheluwe en Etienne Peene stapten op 21 december 1973 in het huwelijksbootje. Het echtpaar is inmiddels 50 jaar getrouwd. Magda groeide op in Geluwe. Na haar studies bleef ze thuis om te helpen op de boerderij. Etienne is een geboren en getogen Moorsledenaar. Ook hij stamt uit een landbouwersgezin. Hij nam het landbouwbedrijf van
The post Etienne en

Lees meer »