Schietpartij aan het Anneessensplein in Brussel: geen gewonden, getuige ziet verdachten vluchten

Op Anneessensplein, in het centrum van Brussel, heeft gisterenavond een schietpartij plaatsgevonden. Er vielen geen slachtoffers. Een getuige zou 2 verdachten hebben zien vluchten. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Zetten Buffalo’s in tweede helft scheve situatie recht?

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

Brian Riemer “kan niet wachten” tot “finale” tegen Club Brugge, Verschaeren wil niet over de titel spreken: “Het is nog te vroeg”

Anderlecht is opnieuw – voorlopig – leider. Paars-wit versloeg in eigen huis Racing Genk met 2-1, al maakte de thuisploeg het zichzelf nog knap lastig is het slot. De blik gaat nu al op de wedstrijd tegen Club Brugge. Voor heel Anderlecht zal dat dé finale worden, blijkt uit de reacties. “Als Club nu wint, gelijkspeelt of verliest, zondag wordt

Lees meer »

LIVEBLOG GIRO. Wanneer beginnen Uijtdebroeks en Pogacar aan hun tijdrit? Vind hier de starttijden voor morgen

De renners krijgen morgen een tijdrit van 40,6 kilometer voor de wielen geschoven. Na een vlakke aanloop volgt er in het slot een klimmetje van zes kilometer, waarvan vooral de eerste steil (10,7%) omhooggaat. Bouwt Tadej Pogacar zijn voorsprong in het klassement uit? En wat kan onze Cian Uijtdebroeks? Volg de aanloop naar de rit en natuurlijk de etappe in

Lees meer »