Polen: “Het is niet het Westen dat een confrontatie met Poetin moet vrezen maar wel andersom”

Een oorlog tussen het Rusland van Vladimir Poetin en de NAVO zou eindigen met de “onvermijdelijke nederlaag” van Moskou, heeft de Poolse minister van Buitenlandse Zaken, Rados?aw Sikorski, verklaard. Maar hij hamerde er wel op dat de NAVO haar defensie moet versterken. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw op Sinksenvrijdag bij Balthazar: Pop Factory

Traditiegetrouw komt Typisch Tachtig terug naar café-bistro Balthazar aan de Noordbrug bij de Leie, maar de quiz op vrijdag maakt dit jaar plaats voor de Pop Factory. “Alles wat iedereen doet bewegen en graag hoort. van Goose naar Footloose”, zegt Mathieu Declercq.
The post Nieuw op Sinksenvrijdag bij Balthazar: Pop Factory appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veertiger vrijgesproken voor voyeurisme in pashokje van 13-jarig meisje in Brugs zwembad: “Hij filmde om de bewakingscamera’s te testen”

Een 40-jarige Bruggeling is voor de Brugse rechtbank vrijgesproken voor voyeurisme. In de kleedhokjes van het LAGO-zwembad in Brugge zou B.D. een 13-jarig meisje gefilmd hebben met zijn gsm, maar zelf ontkende hij dit met klem. Zijn uitleg voor wat er wél gebeurde, was opmerkelijk.
The post Veertiger vrijgesproken voor voyeurisme in pashokje van 13-jarig meisje in Brugs zwembad:

Lees meer »

Paul Van Tigchelt bij Luk Alloo: “Als morgen Vlaams Belang aan de macht is, verhuis ik naar een ander land”

Elke dag tot aan de verkiezingen brengt televisiemaker Luk Alloo een gesprek met een bekende politicus die een parlementszetel ambieert. Aan de beurt: minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD). “Als morgen Vlaams Belang aan de macht is, verhuis ik met mijn kinderen naar een ander land”, zegt hij. Wie hij graag bij Open VLD zou willen? “Elio Di

Lees meer »

Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode Duivels zullen hier te zien zijn”

Over precies een maand gaat het EK voetbal van start. De uitbaters van de cafés De Kroon, De Botermand en Furna Pub op de Grote Markt van Veurne bundelen hun krachten om de wedstrijden van de Rode Duivels op een groot scherm te vertonen.
The post Veurnse café-uitbaters breiden hun terrassen uit tot EK-dorp: “Alle matchen van de Rode

Lees meer »

Joost Klein nog wel aanwezig in Malmö: zanger gespot in hotel

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Is de kritiek op “circusact” terecht? Duitse spelers vernemen EK-selectie op heel originele wijze, wellicht ook goed nieuws voor Deniz Undav

Een droge opsomming van de EK-kern? Niet zo bij Duitsland. Niclas Füllkrug hoorde van zijn selectie vandaag via de ochtendradioshow live op WDR1, de Duitse dakbewerkster en influencer Chiara gaf maandag Manuel Neuer vrij en de 93-jarige ‘Oma Lotti’ onthulde Jonathan Tah via een taart. Volgens Bild is ex-Unionspits Deniz Undav de volgende in de rij.

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de winnaar van De Mol 2024

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als het Molletje van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

82-jarige dame uit De Panne opgelicht voor meer dan 100.000 euro: “Vrouw aangehouden, man vrijgelaten”

Een 82-jarige vrouw uit De Panne werd vorige maand opgelicht voor meer dan 100.000 euro. Dat geld werd van haar bankrekening gehaald. De politie Westkust pakte een koppel op uit De Panne. “Een 50-jarige vrouw legde gedeeltelijke bekentenissen af en werd aangehouden”, meldt het parket. “Haar man (60) stelde niet op de hoogte te zijn en werd vrijgelaten.”
The

Lees meer »