LIVEBLOG ANTWERP-UNION. Zoeken naar een gaatje op de Bosuil, wie tekent voor eerste kans?

Nu dan? Pakt Union vanavond zijn eerste punten in de Champions Play-offs? Met de overwinningen van Anderlecht en Club Brugge is het van moeten. Blessin moet wel Lapoussin missen en behoudt het vertrouwen in Moris. Bij de thuisploeg keert Ekkelenkamp terug in de basis. Het staat momenteel 0-0 op de Bosuil. Volgt het duel hieronder op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

Steltenlopers Merchtem gaan Vietnamezen leren lopen op stelten in overstromingsgebied

De steltenlopers van Merchtem willen Vietnamezen op stelten leren lopen om door natte gebieden te trekken. De bekende steltenlopers trekken begin juni al voor de 5de keer naar het Aziatische land voor een groot cultuurfestival. De openingsceremonie met ook de steltenlopers wordt live uitgezonden op de Vietnamese televisie. De Steltenlopers willen de Vietnamezen ook helpen, zegt voorzitter Roger Daelemans: "Wij

Lees meer »

Tweede editie van A Taste of Design in Aarsele op zondag 26 mei

Na een eerste succesvolle editie in november vorig jaar krijgt ‘A Taste of Design’ een vervolg. Dit keer bundelen vier lokale ondernemers uit de regio Aarsele-Vinkt de krachten. Op zondag 26 mei kan je op Wijndomein Hoogenhove genieten van designoutdoormeubelen, een glaasje schuimwijn, een scheutje olijfolie en een vleugje avontuur.
The post Tweede editie van A Taste of Design

Lees meer »

Lucas Vantieghem (FC Marke): “De cirkel is rond”

FC Marke won vorige zondag zijn eerste wedstrijd van de eindronde, tegen SV Moorsele met 3-1. Donderdag moesten de groen-zwarten van T1 Davy Vercruysse het op eigen veld opnemen tegen Jong Male. De kans dat Marke volgend seizoen voor het eerst zijn ding doet in eerste provinciale is niet gering.
The post Lucas Vantieghem (FC Marke): “De cirkel is

Lees meer »