Lang aanschuiven richting Kortrijk op de E403 na ongeval

Wie via de E403 van Brugge richting Kortrijk reed zal het geweten hebben. Door een ongeval net voorbij de oprit Ruddervoorde was het vanaf 17 uur aanschuiven.

Er gebeurde een ongeval waarbij een bestelwagen en een personenauto betrokken waren. Niettegenstaande alle voertuigen op de pechstrook stonden zorgde dat voor heel wat hinder. Zo was het al aanschuiven van voor Sint-Michiels. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Eens de takelwerkzaamheden achter de rug waren kwam het verkeer weer opgang.

The post Lang aanschuiven richting Kortrijk op de E403 na ongeval is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Van rijbewijs tot attest kinderopvang samen in één digitale portefeuille: overheid lanceert app MyGov.be

De federale overheid heeft zijn nieuwe digitale portefeuille MyGov.be gelanceerd. De app kan vanaf vandaag door iedereen worden gedownload. Identiteitskaart, rijbewijs, zelfs je geboorteakte en diploma’s, samen in een digitale portefeuille op je telefoon: handig. Staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) legt uit waartoe de app nog meer in staat is. “Via de app kunnen alle mogelijke documenten, attesten en

Lees meer »

Nederlandse coalitiepartners stellen coalitieakkoord voor, Geert Wilders: “De zon gaat weer schijnen in Nederland”

De vier Nederlandse partijen PVV, VVD, NSC en BBB hebben donderdagochtend hun coalitieakkoord voorgesteld. Na een lange formatieperiode hopen de vier met het akkoord – getiteld ‘Hoop, lef en trots’ – een “stabiel Nederland” te leiden. Het akkoord legt onder meer de nadruk op een streng asielbeleid, veiligheid, bestaanszekerheid en landbouw, de speerpunten van de partijen.

Lees meer »

Handelaars gaan samen voor kraaknette Ardooisesteenweg

Met het project Kraaknette Ardooisesteenweg zetten de handelaars van de Roeselaarse invalsweg een nieuwe stap naar een nette buurt. Donderdagochtend werd de campagne, waarbij onder andere affiches, stickers en opmerkelijke vuilnisbakken opduiken in het straatbeeld, gelanceerd. De handelaars van de Ardooisesteenweg pakten al eens uit met een peukenactie, maar zetten met een nieuwe campagne nog
The post Handelaars gaan

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de winnaar van De Mol 2024

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als het Molletje van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Bvba Vandamme heeft een eerste album met West-Vlaamse kleinkunst uit: “Dranouter zou geweldig zijn”

De naam bvba Vandamme doet misschien eerder aan een zelfstandig familiebedrijf denken, maar Sam Vandamme en zijn vrienden maken wel degelijk muziek, kleinkunst nog wel. De groep was de afgelopen weken te zien en te horen in verschillende cafés in de buurt én vorig weekend traden ze zelfs op Labadoux op. En binnenkort volgt dan hun albumvoorstelling in De Leest.<br

Lees meer »

Turkije werkt aan wet over buitenlandse inmenging

Het Turkse parlement zou zich binnenkort moeten buigen over een wetsontwerp over buitenlandse inmenging door zogenoemde “beïnvloedingsagenten”. Journalisten en wetenschappers die ervan beschuldigd worden dat ze buitenlandse belangen dienen riskeren daarbij celstraffen.

Lees meer »

Cholera treft nu ook Mayotte na uitbraak op Comoren

In Mayotte, een Frans overzees departement in de Indische Oceaan, zijn al 65 mensen getroffen door cholera. Dat meldt de Franse minister van Volksgezondheid. De cholera-epidemie verspreidde zich naar Mayotte door een uitbraak op de nabijgelegen Unie der Comoren.

Lees meer »

Europese leiders veroordelen aanslag tegen Fico: “Laffe aanval”

Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen veroordeelt de “verachtelijke aanval” op de Slovaakse premier Robert Fico. “Zulke geweldplegingen hebben geen plaats in onze samenleving en ondermijnen de democratie, ons waardevolste goed”, schrijft ze in een boodschap op X, het vroegere Twitter. Europese Raadsvoorzitter Charles Michel zegt gechoqueerd te zijn.

Lees meer »