Hubert De Croock viert 100ste verjaardag

Hubert De Croock uit Adegem is een eeuw jong en dat werd uiteraard gevierd.

Hubert De Croock werd op 15 april 1924 in Adegem op de Vierweegse geboren. Zijn ouders waren landbouwers en het stond al snel vast dat hij in hun voetsporen zou stappen. Samen met zijn echtgenote Elza Byl heeft hij het bedrijf van zijn ouders overgenomen. Zij kregen vier kinderen. De familie is intussen uitgebreid met zes kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.

Levenswerk

Zijn landbouwbedrijf was zijn levenswerk. Hij is mee geëvolueerd met de tijd. Toen hij en zijn echtgenote vonden dat de tijd gekomen was om het iets rustiger aan te doen, hebben zij de fakkel doorgegeven. Zij hebben samen nog enkele jaren van het leven kunnen genieten. Toen zijn echtgenote twintig jaar geleden overleed, kon hij rekenen op de steun van zijn kinderen en kleinkinderen om de moeilijke periode door te komen. Hubert wist dat het leven niet alleen uit werken bestond. Hij legde graag een kaartje en als er in de omgeving een beestenkeuring was dan kon je Hubert daar treffen. Hij vindt het jammer dat die keuringen grotendeels zijn uitgestorven.

Feest

Sinds Hubert 14 jaar geleden Annie leerde kennen, heeft zijn leven nog meer kleur gekregen. Zijn dagelijkse bezoekjes aan zijn vriendin, de mooie programma’ s op Ment TV en de contacten met zijn familie zorgen ervoor dat Hubert geen tijd heeft om zich te vervelen. De voltallige familie en zijn vriendin Annie wilden de 100ste verjaardag van Hubert niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Zij waren dan ook allemaal op de afspraak om de jarige Hubert te feliciteren. Hubert hoopt nog enkele jaren van het leven te mogen genieten. (LV)

The post Hubert De Croock viert 100ste verjaardag is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe variant van Zwitsers zakmes in de maak, zonder mes

Victorinox, het bedrijf achter het beroemde Zwitserse zakmes, werkt aan een variant van zijn multifunctionele gereedschap zónder mes. Daarmee speelt het in op de toenemende verstrenging van de regels voor dragen van messen in het openbaar. Er bestaan tientallen varianten van het Zwitserse zakmes, tot nu toe had elke variant wel minstens één mes.

Lees meer »

Bewakingsbeelden tonen volledige dodelijke raid in Normandië

In Normandië kwamen dinsdag twee cipiers om het leven bij een aanval op een busje dat aan gevangenentransport deed. De raid werd volledig gefilmd door de bewakingscamera aan het tolstation van Incarville. De beelden tonen hoe twee auto’s het busje – met één gedetineerde aan boord – klemrijden, waarna zwaarbewapend mannen uitstappen en de politie omsingelen. Ze konden uiteindelijk de

Lees meer »

Na bijna 10 jaar komt Sam Gooris met nieuwe solomuziek: “Ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb”

Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke hij al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet

Lees meer »

Amnesty: Chinese studenten in het buitenland leven in angst voor intimidatie, pesterijen en surveillance door Peking

Studenten uit China en Hongkong die in het buitenland studeren, leven in angst voor intimidatie, pesterijen en surveillance door de Chinese overheid. Dat zegt Amnesty International in een nieuw rapport over de “transnationale repressie door Peking in de buitenlandse universiteiten”. Ook de in China achtergebleven familieleden van de studenten zijn een doelwit.

Lees meer »

LIVEBLOG REAL-BAYERN (VTM 2). Geen doelpunten voor rust, Spanjaarden domineren

Kan Real Madrid hun goede uitgangspositie van de heenmatch vasthouden? Die eindigde in 2-2 dankzij twee doelpunten van Vinicius Junior. Voor Bayern troffen Sané en Kane raak. Courtois staat niet onder de lat bij de thuisploeg. “Met Lunin spelen was altijd het plan”, aldus Ancelotti. Krijgen we hetzelfde spektakel te zien als in de heenwedstrijd? Volg de wedstrijd op VTM

Lees meer »

Jada Sparks opnieuw te zien in Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’: “Vier onderste ribben laten verwijderen”

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie. En onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. In het tweede seizoen van de Streamz-docu ‘Chasing Beauty: de prijs van perfectie?’ willen onder meer bekende koppen als Lesley-Ann Poppe, Jitske Van de Veire en Pommeline Tillière de schaduwzijde van de plastische ingrepen belichten. In dit tweede

Lees meer »

Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »