Gratis bier, taxiritjes en pretparktickets: hier gaan ze wel erg ver om kiezers naar de stembus te lokken

Om de opkomst bij de verkiezingen in een zuidelijke Indiase stad op te krikken, trekken lokale handelaars alles uit te kast. Van gratis taxiritjes tot pretparktickets.

 

Meer krantenkoppen in België

Jonge vrouwen gebruiken sociale media intenser dan mannelijke leeftijdsgenoten

Belgische vrouwen tussen de 16 en 24 jaar gebruiken sociale media intenser dan hun mannelijke leeftijdsgenoten. Zo checken bijna negen op de tien jonge vrouwen (89,2 procent) minstens een keer per dag Instagram, tegenover 74,4 procent van de jonge mannen. Bij TikTok is dat 77,2 en 64 procent. Dat blijkt woensdag uit een onderzoek van de Arteveldehogeschool en de handelsfederatie

Lees meer »

Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”

Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang

Lees meer »

Premier De Croo is trots op tienduizenden nieuwe jobs, maar: 1 op de 3 zijn bijkomende banen bij de overheid. Kan dit blijven duren?

Premier Alexander De Croo (Open Vld) pakt graag uit met de tienduizenden jobs die er tijdens zijn regeerperiode zijn bijgekomen. Maar uit cijfers van de Nationale Bank blijkt nu dat één gecreëerde job op de drie een overheidsjob is. Bart Van Craeynest, hoofdeconoom van VOKA, vraagt zich af of de overheid kan blijven groeien? “Onze overheidsuitgaven zijn al bij de

Lees meer »

Martijn laat in ‘Boer zkt vrouw’ voor het eerst in z’n hart kijken en Robbe en Branko brengen samen de nacht door

“Wij willen weten waar we staan.” Chrissy en Lisanne eisten in ‘Boer zkt vrouw’ duidelijkheid van Martijn. En dus maakte de melkveehouder een definitieve keuze, waarbij hij een verrassende onthulling deed. Ook bij boer Michiel volgde een moeilijk keuzemoment. En Robbe en Branko zetten een volgende stap in hun relatie: voor het eerst brachten zij samen de nacht door.

Lees meer »

Ex-verpleegkundigen voor rechter na ‘grap’ met aerosoltherapie op achterste van bewoner, ook oud-directeur vervolgd voor schuldig verzuim

Vijftien maanden nadat drie oud-medewerkers van woonzorgcentrum De Zathe in Nieuwpoort door de raadkamer werden doorverwezen, staat het drietal vandaag eindelijk voor een zetel van drie rechters in de rechtbank van Veurne. Het gaat om een toenmalige verpleegster en hoofdverpleegkundige: zij pasten ‘voor de grap’ aerosoltherapie toe op het achterste van een dementerende man. Ze worden vervolgd voor mensonterende behandeling.

Lees meer »

Veel doden bij busongeluk Florida

Bij een busongeluk in de Amerikaanse staat Florida zijn zeker acht doden gevallen. Ongeveer veertig personen raakten gewond. De bus vervoerde landarbeiders, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Stad Diksmuide toont ondernemers troeven

Het gemeentebestuur van Diksmuide heeft voor iedereen die met toerisme en economie bezig is een overzicht gepresenteerd van de inspanningen die daarvoor worden gedaan, en de mogelijkheden die daaruit voortvloeien.
The post Stad Diksmuide toont ondernemers troeven appeared first on KW.be.

Lees meer »